anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum i-mi dau seama daca o fata ma place? Este o fata rad cu ea mereu, orice as spune rade, dar e si in preajma celorlalti la fel doar ca nu rade la fel de tare cand e cu altcineva, alti mai zic ca eu si cu ea ne-am combinat pentru ca ne intelegem bine iar ea rade si fuge dupa persoana respectiva, dar rade mult cand ii spune cineva asta si nu e deranjata de loc, ea e din alt sat dar mai vine la bunici foarte des si eu merg la bunici mei din sat la ea. Sora mea a fost plecata la bunici iar cineva de acolo a intrebat daca sunt frumos (daca arat bine ) si ea a raspuns repede ca da (fata respectiva nu sora mea ) laughing Deci? laughing Fundaa!

Răspuns Câştigător
| Xpressurself a răspuns:

Daca rade cu tine inseamna ca o faci sa se simta bine. si cu siguranta te place. tocmai ai descris unul din modurile prin care o fata iti arata ca te place. tot ce ramane este sa prinzi putin curaj si sa mergi mai departe.

1 răspuns:
| lastOne a răspuns:

Sotul: Ai vazut draga, d-soara mi-a zambit.
Sotia: Da, si pe mine ma umflat rasul cand te-am vazut prima oara.

Lasand glumele la o parte pune mana pe cartea de limba romana. Aparent esti incapabil sa scrii un text coerent si sigur o confuzezi pe fata aia de fiecare daca cand deschizi gura.