| adimarian a întrebat:

Cum i-mi pot da seama ca o femeie ma place (e indragostita de mine, sau vrea doar o aventura) si cine ar trebui, de regula, sa faca primul pas. (vreau parerea unei persoane de gen feminin)

Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

Ai bani? Obisnuiesti sa intretii femeile? Sa le faci mereu pe plac cand e vorba de cadouri, excursii si tot felul? Daca da...inseamna ca domnisoara/doamna cauta o aventura.
Daca tipa e la locul ei, afla de la prieteni comuni/ei ce parere are ea despre tine...sa stii daca chiar te place sau nu.
Daca afli ca te simpatizeaza...merita sa incerci.In treaba-o cum ar fi daca voi doi ati fi impreuna.Cum crede ea ca ar reactiona prietenii vostri? Daca vezi ca iti aduce o gramada de argumente pentru care nu ar fi bine sa fiti impreuna... poti sa o lasi moarta si sa spui ca glumeai (desi nu te va crede big grin)... daca observi ca...zambeste...se rusineaza...tralala...inseamna ca te place...si propune`i sa fiti impreuna "de proba"

6 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Depinde ce varsta aveti.De obicei femeile nu cauta doar aventura.Primul pas ar trebui sa-l faci tu. Tatoneaza totusi la inceput terenul.Afla ce o intereseaza mai mult, documenteaza-te si incearca s-o cuceresti treptat. Ea a dat vreun semn ca este interesata de tine? Mira

| DenissaDeea a răspuns:

Adi eu zic cati poti da seama se citeste in ochii ei si se simte crede-ma, mai simti ca ceva te leaga de persoana respectiva, in general tu trebuie sa faci primul pas dand dovada de respect si incredere, e cam dificil nu?

| moni a răspuns:

Pai hai sa ti zic ce cred eu, eu cred ca o femeie care iubeste e dispusa sa lupte pentru cel iubit, ca sa l faca fericit.insa una care vrea doar aventura nu o inereseaza decat 'patul'. aceea care iubeste pune suflet mult intr o relatia insa cealalta e indiferenta.eu cred ca totusi baiatul ar trebui sa faca primul pas si dupa reactiile ei iti dai seama ce vrea?

| cami_6226 a răspuns:

Nu ai cum sa ti dai seama, la cat de bandite suntem noi... daca u vrei mai mult decat o aventura, poti sa o faci sasi doreasca si ea acelasi lucru. poti sa incepi o relatie serioasa dintr o aventura.normal ar fi sa faci u primul pas, asa este de cand e lumea. daca ea face primul pas, parerea mea este ca e o aventuriera

| chisea a răspuns:

Femeile se cunosc dupa gesturi, iar daca are emotii la sigur e indragostita.Acele femei care stau la distanta si iti arunca priviri, alea doresc doar aventuri de scurta durata. Tu, desigur.Primul pas trebuie facut intodeauna de un barbat(asa cred eu), femeile intodeauna au indoeli.Cristina.Succes tie!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

.Nu cont cine faced pr pas! Logik zice ca cel mai cald, mai interesat de celalalt! Conteaza restul! Psiho