| barbualexandru a întrebat:

Cum i zici prietenei tale frumos ca nu stie sa sarute happy?

11 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu ii zici, ci o inveti!winking

| Alisa a răspuns:

Nu ii zici. ci o inveti tu frumos. O "ghidezi" si o ajuti sa se lase purtata de val. Preia tu "controlul".

| Malvina24 a răspuns:

Daca o iubesti cu adevarat ii poti spune asta sincer, in fata sau daca vrei sa fii putin mai dragut ii poti arata tu sarutul asa cum ai vrea tu sa fie, daca tot spui ca tu te pricepi si ea nu! Vezi tu poate e incepatoare, n-a mai sarutat asa cum ai facut-o probabil tu si deci e frumos sa-i poti arata tu cum ai vrea sa va sarutati voi 2! Daca imi amintesc bine la primul sarut cu iubitul meu mi-era asa frica crede-ma nu mai avusesem iubit de ceva timp si cred ca uitasem si sa sarut(e o gluma) mi-era teama sa nu-mi spuna ca ''nu stiu sa sarut'' si apoi a fost ok dar probabil prima data l-am sarutat super prostesc ...nici nu mai stiu cum a fost sincer(acum vreo 3 ani) ce mai clipe-pe parcurs ne-am cunoscut unul pe altul si acum stim fiecare ce ne place unul altuia! asa iti dai seama ce ii lipseste celuilalt!

| missbee a răspuns:

De ce tind să cred că cel care nu ştie să sărute eşti de fapt tu?

| cossmy a răspuns:

Ii zici asa: hai sa incercam ceva. Fa ca mine. Si o saruti si ii arati cum. Si pe urma ii spui sa faceti tot asa si in continuare.Baftawinking

| cossmy a răspuns:

Lorenutsa, ai dat'o d gard cu raspunsu asta...laughingrolling on the floor

| cristina a răspuns:

Nu sti sa sarutilaughing

| candycarrie a răspuns:

Nu trebuie sa ii spui... o inveti sa sarute ca tine. ii spui ceva de genul "uite cum imi place miebatting eyelashes" eu asa faceam cu baietii care nu stiau sa sarutelaughing sau le ziceam in fata doar ca mna e prietena ta si poate e sensibila.

| HelpBoy a răspuns:

Mai bine nu ii zic ca poate o sa se simta aiurea.

| cremita a răspuns:

Spune-i ca vrei sa experimentezi ceva... explica-i ce sa faca!

| stefana_4274 a răspuns:

Ar fi mai bine sa pastrezi totul in tine nu cred ca s-ar simti bine...(Am facut si o rimalaughing)