E destul de greu. Am trasat o limita de vreo 8 ani. Incerc, parca ar merge. Parca da si el cateva semne. Dar greu. Foarte greu. E o persoana pe care o respect foarte mult si nu mi-as dori sa fac ceva nesabuit.
Daca da si el semne, intreaba-l direct daca te place. Poate veti fi impreuna
Încearcă sa te dai pe lângă un prieten bun de al lui și dacă devine gelos atunci felicitări cel mai probabil te place și el
Nu avem prieteni comuni si e o persoana foarte cerebrala. Daca nu i-ar conveni, nu ar spune nimic si gata. Nu vorbim de cineva care are 16 ani, vorbim de cineva care are 26. Nu e chiar asa usor. Noi suntem prieteni de 8 ani dar pana recent nu am iesit niciodata amandoi. Am fost doar colegi si atat. Am vorbit des, in mare despre scoala/facultate. Niciodata viata privata pana recent, cand a inceput sa-mi povestea despre cat de greu e sa-si gaseasca pe cineva pe placul lui. Nu as risca sa fac o mutare proasta si sa ruinez tot. O singura data am insinuat ceva indirect si m-a intrebat ce incerc sa insinuez dupa atatia ani. Dar am aberat si subiectul s-a inchis. Nici nu i-am raspuns nici nu mi-am primit raspunsul.