| Arnold2893 a întrebat:

Cum ii arat unei fete ca o plac?
Ce trebuie sa fac?
Vreau raspuns detaliat si bun!

Răspuns Câştigător
| Loading2 a răspuns:

Ai putea incepe prin a incerca s-o cunosti cat mai bine. Sa stii ceea ce-i place, ce fel de muzica asculta, ce face in timpul liber si sa gasesti lucruri pe care le aveti in comun. Ai putea incerca, daca ai rabdare, sa deveniti prieteni. Prieteni foarte buni. Chiar cei mai buni prieteni. S-o suni des si sa-i trimiti mesaje dragute de "Buna dimineata!" sau "Noapte buna!", sa o faci sa se simta apreciata, sa-i arati ca tii la ea. Si nu in ultimul rand, s-o faci sa se indragosteasca de tine. Arata-i ca tu esti altfel, ca tu esti motivul fericirii ei, invit-o sa va uitati la un film impreuna (dar las-o pe ea sa aleaga filmul), sarut-o pe frunte intr-un mod protectiv, ai grija de ea, fa-o sa se simta in siguranta alaturi de tine. Nu cred ca vei da gresi cu asta! Sper ca te-am putut ajuta!

6 răspunsuri:
| Alin2010nnn a răspuns:

Pai cel mai usor ar fi sa ii spui in fata, sau mai degraba cel mai recomandat fiindca nu e chiar usor.Toti trecem prin acest moment si cred ca cea mai buna alegere ar fi sa incepi prin a o baga in seama(bineinteles, in limita bunului simt), a discuta diferite subiecte si dupa un timp probabil, poti sa o inviti in oras la o cafea(daca bei) sau un suc..si cel mai important:fetele in general aleg baietii nu timizi dar nici foarte badarani sau mai stiu eu. ele prefera(cel putin cele care se respecta) baieti cu foarte mult bun simt, curati, etc. Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu si mult succes iti doresc!

| Miladincaa a răspuns:

In primul rand trebuie sa analizezi " tiparul" fetei. Ce fel de fata este? Ce ii place sa faca in timpul liber? Ce isi doreste sa faca in viitor? Nu poti sa cuceresti o fata fara sa stii un minimum desprea ea. Dupa ce ai aflat cateva lucruri incearca sa forbesti cu ea despre subiectele care o intereseaza. Daca ea nu se pricepe la ceva, iar tu te descurci la acel lucru, ofera-te sa o ajuti. Fi amabil si prietenos cu ea, dar nu intrece masura (altfel va crede ca poate face din tine ce vrea). Incearca sa o faci sa se simta bine in compania ta, cand nu e atenta o poti studia cu o privire apreciativa, iar cand observa zambeste-i.
Nu te da peste cap pentru a o cuceri, fi tu insati si incearca sa o faci sa isi doreasca sa te cunoasca asa cum esti

| pufuletziii a răspuns:

Cu gesturi simple: te apropii de ea, ii faci complimente, o amuzi, o faci sa rada, astfel incat sa dezvolti o prietenie cu ea, dupa aceea ii dai semne cum ca o placi. Daca se prinde poate ca iti va raspunde ea, daca nu ii marturisesti tuhappy

| fornea a răspuns:

Da-i un lucru care semnifica ceva pentru tine

| 9595 a răspuns:

Of...depinde de tine ca persoana. Esti mai timid, mai degraba arati prin gesturi finute, zambesti des la ea, incerci sa stai mai mult pe langa ea.
Ii arati fiindu-i alaturi cand are nevoie de ajutor, nu neaparat sa sari primul imediat ce deschide gura. Sa ii dai timp si pentru ea si sa nu o stresezi prea mult.
Ii mai arati ca o placi si oferindu-i sfaturi chiar daca nu ii sunt pe plac. Spunand adevarul, persoanele care stiu sa aprecieze o vor face. Superficialii nu vor tine cont si probabail nici nu ar trenbui sa te apropii de o asemenea fata.

Succes!

| tokka a răspuns:

Salut!

Cu fetele cred ca e complicat. Daca te porti prea frumos, prea supportive s-ar putea sa te bage in friendzone. Ideea e sa te comporti natural, faptul ca ii zambesti, dar nu o urci pe piedestal va vedea in tine poate un potential partener. Arata-i ca esti dispus si deschis unei relatii, dar nu te limita doar la ea. Nu in sensul sa te dai la altele, ci doar sa vada ca esti sociabil si ca nu stai doar de gatul ei. Chiar daca iti place o fata, este important sa nu uiti de tine si de prietenii tai. Arata-i ca o placi fiind tu cel zi de zi. Poti face gesturi mici care sa tradeze faptul ca o placi (o iei de mana, o atingi usor, poate o imbratisare nevinovata, un pupic pe obraz de ramas bun). Poti incerca sa petreci mai mult timp cu ea sa va cunoasteti.