anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ii cer unui baiat care il plac numarul de telefon?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De preferinta cu voce tare.

11 răspunsuri:
| ΔH a răspuns:

"imi poti zice si mie numarul tau de telefon? Vreau sa folosesc cifrele la 6/49"

| daii a răspuns:

Nu mai bine astepti sa iti ceara el numarul?thinking

by daiiwinking

| Artemiss a răspuns:

Simplu...Hey imi dai si mie numarul tau de telefon poate te invit la o cafea...

| CevaNormal a răspuns:

Pai e foarte simplu...se pare ca nu prea ai curaj, dar nu-i nimic, exerseaza in fata oglinzii, asta iti va da o portie de curaj suficienta ca sa te duci si sa faci si tu ca in filme, te duci il apuci, il tragi spre tine, il saruti (asa ca sa uite cum o cheama pe mama sa) ii lasi numarul tau si el singur te va suna...iti doresc numai bafta

| Instinkt a răspuns:

Spune-i pur si simplu adica cerei id nr de telefon:d

| monyk a răspuns:

Buna, pai poti sa ii spui printr-o gluma sa vezi cum reactioneaza si daca iti da nr il iei, daca nu ii zici ca ai glumithee hee, bafta.

| Notme a răspuns:

Faza asta i-a facut-o o tipa prietenului meu cand eu am fost plecata in vacanta. Cica tipa.auzi poti sa imi dai un bip? mi-am luat telef nou si vroiam sa vad cum suna.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I-l ceri pur si simplu.si daca te intreaba motivul cereri ii spui in fata... daca se va simti macar un pic atras de tine (si nu e gay) iti va da numarul sigur si va astepta telefonul tau...baietilor le place sa le zici in fata chestiile astea crede-ma

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te duci frumos la el si i-l intrebi...: Imi dai nr tau de telefon?

| stefytm a răspuns:

Uff asta ti-e greu... zii pur si simplu imi dai si mie te rog nr tau de tel sa te invit si eu odata la o cafea sau o iesire prin oras

| malina444 a răspuns:

Directlaughing.thinking baietii au nevoie de linguseli sau prostii cand le ceri nr de telefon? nu credlaughing