Ia incearca sa fii o controversa pentru el, sa nu stie ce sa creada despre tine, sa-si ocupe mintea cu tine, sa-l innebunesti.
Sau mai simplu, cand sunteti singurei poti sa-l iei de manuta, sau sa te lasi usor pe umarul lui, ceva de genul asta.
Buna. Pai poti de exemplu sa-i spui ca ti-ar place sa mergi la filmul X sau la concertul Y si nu ai cu cine si daca si lui ii place de tine o sa-ti propuna sa te insoteasca sau in discutiile voastre vb frumos cu el, in aprobi, zambesti! Bafta
Da dar sunt destul de timida. si nu vorbim chiar atat de mult incat sa-l invit undeva plus ca nu vreau sa par disperata dupa ce de obicei eu il bag in seama, iar la scoala nu ne prea intalnim.
Pai fa treptat mai intai daca e un conflic sau un joc sau ceva de genul lasa-l sa castige si cred ca in continuare stii
Zambeste-i! cat de mult! priveste-l in ochi, arata-i ca poti fi fata care si-o doreste, fa lucruri care ii pla(bine nu e cazul sa exagerezi...adica daca lui ii place fotbalul nu e nevoie sa joci fotbal numai de dragul de a-i fi lui pe plac! )daca iti place si tie...aia e partea a 2-a ai putea de exemplu sa te uiti la un meci impreuna cu el! ATENTIE: ar fi bine sa te interesezi mai intai care e echipa lui preferata, altfel s-ar putea sa incurajezi echipa gresita si ai mai putea sa faci o sumedenie de alte lucruri ca sa ii arati ca il placi si esti fata de care are nevoie! sper ca te-am ajutat!:* Fundita?