| lollypop_4293 a întrebat:

Cum ii dai de inteles unui baiat ca-l placi? Ce apropouri ii bati mai ales daca deja vorbiti ca amici? Help! Dau fundita! Multumesc!

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ia incearca sa fii o controversa pentru el, sa nu stie ce sa creada despre tine, sa-si ocupe mintea cu tine, sa-l innebunesti. big grin
Sau mai simplu, cand sunteti singurei poti sa-l iei de manuta, sau sa te lasi usor pe umarul lui, ceva de genul asta. thinking

| justmeesb a răspuns:

Buna. Pai poti de exemplu sa-i spui ca ti-ar place sa mergi la filmul X sau la concertul Y si nu ai cu cine si daca si lui ii place de tine o sa-ti propuna sa te insoteasca sau in discutiile voastre vb frumos cu el, in aprobi, zambesti! Bafta

| lime_3980 a răspuns:

Ai putea din vorba in vorba sa aduci asta in discutie.

| lollypop_4293 explică:

Da dar sunt destul de timida. si nu vorbim chiar atat de mult incat sa-l invit undeva plus ca nu vreau sa par disperata dupa ce de obicei eu il bag in seama, iar la scoala nu ne prea intalnim.

| iannispatriciu a răspuns:

Pai fa treptat mai intai daca e un conflic sau un joc sau ceva de genul lasa-l sa castige si cred ca in continuare stii

| Mia_8953 a răspuns:

Zambeste-i! cat de mult! priveste-l in ochi, arata-i ca poti fi fata care si-o doreste, fa lucruri care ii pla(bine nu e cazul sa exagerezi...adica daca lui ii place fotbalul nu e nevoie sa joci fotbal numai de dragul de a-i fi lui pe plac! )daca iti place si tie...aia e partea a 2-atongue ai putea de exemplu sa te uiti la un meci impreuna cu el! ATENTIE: ar fi bine sa te interesezi mai intai care e echipa lui preferata, altfel s-ar putea sa incurajezi echipa gresitawinking si ai mai putea sa faci o sumedenie de alte lucruri ca sa ii arati ca il placi si esti fata de care are nevoie! sper ca te-am ajutat!:* Fundita?hee hee