Iubeste-l asa cum e, nu-l compara cu altii, alinta-l, rasfata-l, sadeste in relatia voastra incredere, siguranta, confort, toleranta, fii un inger de fata prin caracter, o iubita extraordinara, ajuta-l sa se simta alaturi de tine mai fericit, complet, mai sexy, mai puternic si mai plin de viata.
Pont : pregateste-i cu manutele tale felul de mancare preferat si un desert delicios ( neaparat insiropat si glazurat, ca sa-i poti rontai buzele dupa ), asteapta-l intr-o tinuta sexy si nu-l lasa singur la dus mai mult de trei minute.
Ii dovedesti fara a-ti dori neaparat sa-i dovedesti. Iar postez afirmatii neinteligibile.
Dupa atentia acordata
dupa timpul pe care il petreci alaturi de el
sa ii fii alaturi atunci cand ii e greu
sa fii un sprijin moral pentru el/ea
te porti cat mai frumos si il/o respecti
ii faci pe plac-depinde de situatie
ii spui cuvinte frumoase
funda?
Nu se dovedeste... se simte se vede de la o posta, numai ca iti trebuie si ceva experienta de viata ca sa iti dai seama si o privire sincera de la un baiat face mai mult decat toate cuvintele din limba romana
Prin apropiere
Prin a sta cu el
Vorbeste frumos...Si mie imi place un baiat de pe strada de la noi si imi este rusine sa ii spun ca imi place
Prin gesturi,prin grija pe care i-o porti,prin atentie,prin atasament,prin incredere, prin comunicare... oricum daca esti de mult timp cu o persoana nu trebuie sa ii mai dovedesti pentru ca se vede, celalalt simte.
Anonymous1995 întreabă: