| ziggs a întrebat:

Cum ii place unei fete intr-o relatie sa se comporte baiatul cu ea? Ce trebuie sa faca baiatul ca fata sa se simta bine si fericita? dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| blueheart a răspuns:

Hei! Parerea fetelor difera intotdeauna cand e vorba de un tip si de relatia cu el.
Am citit raspunsurile toate. La unele m-am asteptat,la altele nu.
Eu imi doresc un tip sensibil,romantic,timid.Un barbat care sa stie ce vrea cu adevarat,sa nu isi ascunda sentimentele,sa se daruiasca total in relatie asa cum o fac si eu. Sa-mi spuna ce vrea cu adevarat,fara sa se ascunda in spatele cuvintelor,sa stie cu adevarat ce simte si sa-si arate sentimentele. Sa fie un barbat cu simtul umorului,sa imi aduca zambetul pe buze cand uit sa mai zambesc,sa ma aprecieze pentru ceea ce sunt,pentru ceea ce gandesc si ceea ce fac. Sa imi ceara ajutorul cand are nevoie de mine lasand orgoliul specific barbatesc. Intr-o relatie adevarata,bazata pe sentimente profunde orgoliul nu are ce cauta. Simti,traiesti si iubesti. Mi-as dori respect,incredere si mai ales iubire. Atunci as fi eu si as putea iubi cu adevarat. Nu vreau minciuna din partea lui, mi-as pierde respectul pentru el si nu l-as ierta niciodata.
Asta imi doresc :iubire, respect, incredere, sentimente profunde si adevarate. happy

17 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Foarte simplu spus de cineva:
,, Femeia e ca un sapun: Tine-o suficent de strans cat sa nu cada. Nu o strange prea tare pentru ca va sari.''

Niciodata sa nu pui femeia mai presus de viata ta. Nicio femeie intreaga la cap nu va spune la chestia asta : ce draguuuut ci te va lua la spituri.
Niciodata sa nu tratezi femeia ca pe un sclav. La un moment dat isi va da seama ca ea vrea un tip increzator, nu un idiot care crede ca i se cuvine totul.

Fii acolo pentru ea cand are nevoie. Alege sa fie a ta pentru ca si ea isi doreste sa fie alaturi de tine in momentele mai putin roz. Ascult-o si fii cu adevarat acolo cand esti langa ea.

Eu unul ador ce transmite Bryan : https://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw

| AnGeL a răspuns:

Nu pot vorbi in numele tuturor fetelor insa iti pot spune ceea ce apreciez eu la un baiat:
imi place cel mai mult cand imi demonstreaza ca ma iubeste si e gelos insa in limita bunului simt( imi sunt permise anumite lucruri insa totul cu o limita)
imi place cand e langa mine sa imi dea atentie insa sa nu ma lase pe mine sa il domin in totalitate ( sa se lase mai greu)
sa ma apere atunci cand este cazul
sa imi ridice moralul atunci cand sunt trista
sa imi vorbeasca si sa imi povesteasca la fel de mult pe cat o fac si eu ( sa nu vb doar eu iar el sa asculte pentru ca ar fi plictisitor pentru amandoi)
sa imi glumeasca adesea
sa fie serios cand este cazul
sa imi spuna atunci cand are ocazia ca ma iubeste ( fetele vor sa stie si de ce sunt iubite deci vreau si genul asta de detalii)
sa aiba incredere in mine dar si in el ( sa aiba incredere in relatia noastra)
si cerd ca cel mai important e sinceritatea
orice s-ar intampla prefer sa mi se spuna indiferent de imprejurari
insa noi fetele cerem adesea ceea ce nu toti baietii ne pot oferii dar aceasta este doar parerea mea happy

| BlackDice a răspuns (pentru AnGeL):

Si daca in momentul in care ii dai stabilitate femeii cu care esti, ea nu-ti intoarce favorul?

| AnGeL a răspuns (pentru BlackDice):

Hmm...destul de buna intrebarea
insa eu sunt de parere ca ar trebui sa fim egali intr-o relatie
intotdeauna eu am oferit intr-atat cat mi-a fost oferit
si asta pentru ca il iubesc happy

Nu te cunosc dar m-as mira sa fi oferit tu atata dragoste ca tia oferit el!

Nu toate fetele sunt la fel si nici una nu poate fi comparata cu o alta
astfel nici eu nu ma compar cu celelalte
eu sunt mai....complicata laughing

Aici e orgoliu de femeie! oricum eu sunt de parere ca toate femeile au un anumit tipar! poate e gresita ideea dar din cate vad...nu prea

Probabil ca majoritatea au un anumit,, tipar,, insa nu toate suntem asemenea
cat despre orgoliu...nu este cazul meu...nu am fost crescuta in acest fel si detest sa par a fi o astfel de femeie
dar adevarul e ca ar trebui sa fi deschis si altor idei cum ar fi aceea ca eu sau oricare alta fata putem fi deosebite in felul nostru si putem daruii chiar multa dragoste atunci cand realizam daca avem pentru cine happy
imi face placere sa discut cu tine :p

Si mie mi-a placut! poate sa-ti dau id meu mai vb, mai ales daca esti din buc mi-ar face o deosebita placere sa te cunosc!

| The1smartiest a răspuns:

Feteleor le plac badaranii, cocalarii, nesimtitii. daca ar fi catelusi s ar plictisi de ei

| Mikiiiiiii a răspuns:

Nu pot vorbi in numele tuturor fetelor insa iti pot spune ceea ce apreciez eu la un baiat:
imi place cel mai mult cand imi demonstreaza ca ma iubeste si e gelos insa in limita bunului simt( imi sunt permise anumite lucruri insa totul cu o limita)
imi place cand e langa mine sa imi dea atentie insa sa nu ma lase pe mine sa il domin in totalitate ( sa se lase mai greu)
sa ma apere atunci cand este cazul
sa imi ridice moralul atunci cand sunt trista
sa imi vorbeasca si sa imi povesteasca la fel de mult pe cat o fac si eu ( sa nu vb doar eu iar el sa asculte pentru ca ar fi plictisitor pentru amandoi)
sa imi glumeasca adesea
sa fie serios cand este cazul
sa imi spuna atunci cand are ocazia ca ma iubeste ( fetele vor sa stie si de ce sunt iubite deci vreau si genul asta de detalii)
sa aiba incredere in mine dar si in el ( sa aiba incredere in relatia noastra)
si cerd ca cel mai important e sinceritatea
orice s-ar intampla prefer sa mi se spuna indiferent de imprejurari
insa noi fetele cerem adesea ceea ce nu toti baietii ne pot oferii dar aceasta este doar parerea mea

| Irimia_Ioana_1999 a răspuns:

Sincer...daca as avea noroc sa fiu vreodata impreuna cu pers.pe care o iubesc as vrea doar sa stea cu mine sa ma imbratiseza sa ma sarute si sa ma tina de mana

| Alexa1995alexa a răspuns:

Buna.iti voi spune din punctul de vedere al unei fete.Incearca sa fii dulce cu ea, dar nu exagerat, sa o tii mai mult in brate decat sa o saruti sau sa o pipai, sa o pupi pe frunte, sa ii spui ca e frumoasa si nemachiata.fa-o sa aiba incredere in ea, dar nu in ultumul rand fii foarte autoritar, putin gelos si putin posesiv, fetelor le place asta.nu exagera cu nimic.Nu uita sa ii arati ca esti barbat.autoritatea si atitudinea ta conteaza.fa-o sa se simta protejata in preajma ta, fa-o sa fie dependenta de tine.

| BlackDice a răspuns (pentru Alexa1995alexa):

Draga mea eu am facut cam tot ce spui tu acolo infara de chestia cu protejarea si si-a batut joc! ps: avea 30 de ani femeia! deci cand vine vorba de asa ceva categoria de varsta nu conteaza! e ca toate celelalte!

| BlackDice a răspuns (pentru Alexa1995alexa):

Badarania nu are varsta! am tot ce ai zis tu acolo si tot m-a inselat, deci...

| ZbaCK a răspuns (pentru BlackDice):

Imi pare rau pentru tine, viata merge inainte si stii bine. Succes pe viitor. happy