| angolor a întrebat:

Cum ii pot da mesaj fostului care tocmai a ieșit dintr-o relatie? Încă țin la el, dar nu vreau sa creadă ca nu pot sa stau fără el. Rog seriozitate!

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu e deloc complicat, mai ales daca decizi sa spui adevarul...adica ceva care ar putea suna cam asa:
"Nu vreau sa crezi ca nu pot sta fara tine, dar pentru ca ma intereseaza ceea ce ti se intampla, as vrea sa vorbim, ca prieteni pur si simplu."

| stef87 a răspuns:

Daca ai mai fost cu el, ar trebui sa ai un avantaj, il cunosti, deci ar trebui sa stii ce isi doreste.

Nu trebuie sa sari din prima la gatul lui, mai ales daca sufera. Poti chiar sa te prefaci ca nu stii de situatie, dar ar fi bine chiar sa nu il apelezi atunci, imediat dupa despartire, ca s-ar putea sa te apeleze ca prietena cui sa-i spuna prin ce a trecut.

Un pur "hey, ce mai faci, nu te-am mai auzit de ceva vreme? " poate fi inceputul bun. Dar totusi, incearca sa nu profiti de momentul de slabiciune, s-ar putea sa se prinda/ sa te trateze ca o prietena.

Incearca sa nu intrii in postura de mama/ prietena ca sa ii bandajezi ranile, ai rolul tau!

| RAY a răspuns:

A plecat iubita ta cu tot cu penisul tău sau ți a rămas tot ție?

Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Renunti la orgoliu si vorbesti deschis cu el.
Daca ar crede ca "nu poti sa stai fara el", ce?
Asuma-ti, ca nu e nici o rusine.

Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

O sa iti dau eu un exemplu.
,, Buna Andrei, ce mai faci, ai vrea sa ne intalnim la o cafea cand esti liber?
Mi-am adus aminte de tine si as vrea sa vorbim".

| helpforyou a răspuns:

Simplu, ii dai mesaj doar daca ceea ce ii comunici este important pentru el. Daca easte doar pentru tine, atunci nu ii dai mesaj.

| iulia0514 a răspuns:

Foarte simplu intri în agenda îl cauți și îi scrii.

| Danny28 a răspuns:

De ce vrei sa ii dai mesaj? Fostul e fost pentru un motiv anume.