anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ii pot dovedi unei fete ca o plac si vreau să devenim un cuplu?

Răspuns Câştigător
| MisteryShadow a răspuns:

Fi direct, dar și arată-i asta. Nu prin cadouri, prin fapte. Baftă.

16 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Ati putea sa... vorbiti?!

| raisa1993maria a răspuns:

Spune-i direct si fara ezitare, nu o lua pe ocolite ca e mai aiurea.

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru raisa1993maria):

Cuvintele nu inseamna prea mult, faptele sunt baza. o poate saruta si deja se intelege totul

| OnuOnulică a răspuns:

Îi trimiți flori, îi spui că o iubești, îi trimiți scrisori...trebuie să înțeleagă happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Interesant.

Răspuns utilizator avertizat
| AdiTorrent7 a răspuns:

Respecta-i onoarea si demnitatea; happy

| AndreyBorona a răspuns:

Nu poti!

| ChristianS a răspuns:

Difera de fata!
vb de o fata de parca ar fi o jucarie laughing
ok bine este una, dar da si t ma niste detalii ce drk?

| 3udoareu a răspuns:

Fa si tu gesturi frumoase, complimente dragute si nu exagerate, flori, fii punctual, fii natural si nu incerca sa o cocolosesti sau sa o plictisesti sau sa pari ceea ce nu esti de fapt. apoi ii spui sincer si direct ce simti pentru eawinking daca e reciprocitate veti fi impreuna daca nu, vei suferi la fel ca minewinking asa e viata.

| Rusu_Bogdan_1998 a răspuns:

Petreci timp cu ea, o duci acasa, incerci sa o saruti si vezi ce iese

| Papp_Francesca_1976 a răspuns:

Spune-i direct! Poate ca si ea te place si ii este rusine sa iti spuna.

| laviniabeluska11 a răspuns:

În principiu ar trebui să vorbiţi cât mai mult şi să vezi ce fel de persoană e şi ce îi place. Apoi puteţi să ieşiţi la o plimbare, un film, o cafea etc.Ideea e să nu pari un obsedat pentru ca va fugi de tine. Sper ca te-am ajutat.:-)

| BiancaBybyOfficial a răspuns:

Pai cum eu sunt fata stiu cum! Dar trebuia sa scrii si tu mai mult! Daca ii cu sportul, daca ii mai eleganta, stiu eu! In prima faza trebuie sa ii spui ca o iubesti apoi sa stai sa o asclti! Sa o aperi de cei rai si atunci ea isi va da seama ca o iubesti! AA daa si cand ea plange incerci sa o faci se sa simta mai bine dar sa plangi si tu cu ea! Daca rade razi cu ea! Bafta! Sper sa ai noroc!

| Ştefania2009 a răspuns:

Pai....pentru inceput petrece cat mai mult timp cu ea! Pe urma, treptat incearca sa economisesti ceva banuti ca sa ii poti cumpara o floare, o cutie de bomboane sau ceva ce stii ca ii place. Vorbiti prin S.M.S-uri, pe Facebook etc. (idea este sa vorbiti mult astfel incat sa va cunoasteti din ce in ce mai bine). Nu ii invada spatiul personal! Daca faci asta cu siguranta nu prea ii va placea. Si spune-i ca o iubesti in fiecare zi sau cel putin cand vorbiti. Sper ca te-am ajutat!

| Maria1213 a răspuns:

Spune-i direct ce simti!