Cele mai bune pozitii pentru stimularea punctului G sunt: pe la spate, ea deasupra - dar nu pozitia clasica, mai bine sa stea cu fata la picioarele tale -, ea pe spate cu picioarele pe umerii tai sau tu in picioare si ea pe masa sau pe o mobila mai inalta.
La femei in general orgasmul nu se atinge prin contact sexual propriuzis. daca-i faci un cunilingus ca la carte iti zic ca in 10 minute o sa te implore sa te opresti.
Hello! au trecut 2 ani si jumatete de cand am pus aceasta intrebare! tin sa va multumesc tuturor pentru atentia acordata dar o sa inchei acest topic cu urmatoarele informatii :punctul G are forma unei boabe de mazare si este facut dintr-o masa de nervi, locatia lui este cam la jumatatea drumul dintre spatele osului pubian si sfarsitul cervix-ului. Si este cam la 2-3 inci in interiorul vaginului, direct in spatele osului pubian. Punctul G este punctul focal al excitarii sexuale a femeilor, chestia este ca locul si marimea punctului G difera de la femeie la femeie… deci daca asteptati sa gasiti o formula magica prin care sa aflati locul exact nu veti reusi, in mare parte daca folosesti penisul (nu degetele) te vei ghida dupa reactiile femeii.S-au spus deja destule despre cum poti gasi punctul G. Cel mai usor este sa iti imaginezi ca vaginul este un ceas, unde ora 12 indica buricul. Punctul G este de obicei situat intre ora 11 si 1. Spre deosebire de clitoris, care este vizibil, punctul G este mai greu de gasit, mai ales in cazul in care femeia nu este excitata.iar orgasmul clitoridian este cel mai frecvent si cel mai intens. Majoritatea femeilor au nevoie de o anumita stimulare clitoridiana pentru a ajunge la orgasm. Stimularea poate fi manuala sau orala.Cunilingus=(in termeni populari-limbi la clitoris) Eu ceea ce am cerut a fost orgasmul de punctul G nu clitoridian... nu am cum sa bag limba in vagin pana la punctul g ...ca as faceo daca este nevoiemersi topic inchis! Deci aveti o funda si pentru mine? glumeam
Toate pozitiile "pe la spate" stimuleaza punctul G... incearca-le pe toate (inclusiv capra, daca e de acord prietena) si vezi daca'ti iese...
Spor!
Dar cum si-a dat ea seama k nu a avut unul de punct G? Este hilară, pe bune! Infine... O solutie ar fi : intinsa cu picioarele pe umerii tai!