Ai putea sa incepi sa vb deschis cu ea si usor, usor poti sa deschizi acest subiect
si sa ii explici ca tu nu o vezi mai mult decat o amica, si ca daca incercati sa aveti mai mult nu o sa va intelegeti si o sa sifere si mai mult
practic o sa suferiti amindoi.
tu ca i-ai ranit sentimentele, si ea ca i-au fost ranite sentimentele
si asa niciunul nu o sa va simtiti in largul vostru at cand o sa va intilniti
crede-ma ca intr-un fel o sa iti fie si tie greu, dar cel mai greu o sa ii fie ei.
succes si sper ca iti voi fi de ajutor.
succes! inca o data.
Cred ca cel mai bun lucru este sa fi sincer cu ea, oricine merita asta... spune-i ca desi este o fata foarte de treaba si simpatica nu este chiar genul tau de fata. spune-i ca iti pare rau dar ca nu ii impartasesti sentimentele, ca nu vrei nici sa o ranesti si ca ar fi mai bine daca ar incerca si ea sa te priveasca ca pe un amic si atat pentru ca asa va fi mai bine pentru aman2
Nu poti sa eviti lucrul acesta dar poti sa fi un baiat finut si desptept si sa faci fata situatiei In primul rand tu esti cel mai important si daca nu iti place ii spui liber fara sa te gandesti la consecinte pentru ca mai mult rau ii faci daca eviti si o lasi sa isi faca sperante. Uite ce iti propun eu, te intalnesti cu ea si ii spui asa: sunt un baiat corect in primul rand cu mine si apoi cu ceilalti, esti o fata buna dar ar fi bine sa se bucure de calitatile tale cineva caruia ii pasa. Atentie!-nu ii propune sa ramaneti amici pentru ca atunci daca fata te place cu adevarat va trai cu speranta ca poate nu e chiar totul pierdut si nu te va uita. Daca nu vrei nimic cu ea fii direct si corect pentru ca mai bine un adevar dureros decat o minciuna frumoasa. Succes!
Spune-i ca s-a intamplat ceva, si nu poti fi cu ea, si ca nu poti sa o vezi mai mult decat ca pe o prietena.si spune-i sa nu se supere, pentru ca si ei poate ii s-a intamplat
Pai. spune-i ca îți pare rău și chiar nu iți dorești sa se supere. și ii spui ca nu o placi. dar (dacă vrei tu) putem fi buni prieteni
Pay este foarte greu sa nu ranesti sentimenele unei fete eu as cheamao intr-un loc mai retras si i-as spune asa:''Acum te rog sa ma ierti te rog nu suferi dar eu nu te plac alte persoane te plac si nu iti dai seama de chestia asta. Putem ramane doar niste amici fundoi?
LuminitaRoz întreabă: