| HellGirl4EverInHell a întrebat:

Cum ii pot spune unei persoane ca o iubesc, desi noi suntem prieteni d mult timp? intr-o zi aveam curajul de ai spune, cand a intervenit ceva si atunci mi-a spus in felul urmator:"auzi, tu nu stimti nimic mai mult pentru mine, nu? adica, nu ma iubesti in felul acela.nu?"... ei bine, m-am gandit ca acesta este momentul cel mai potrivit de ai spune ceea ce simt... cand a continuat:"adica, nu ma intelege gresit, eu te iubesc enorm, dar doar ca pe o prietena"... atunci am incercat sa ma las... sa nu ii mai zic... sa ma "distantez" usor de ea... dar n-am reusit... acum ce sa fac? nu imi pot controla semtimentele fata de ea.As vrea sa ii spun, dar daca fac o greleasa? si daca nu ii spun... cum sa fac sa nu mai simt asta pentru ea?[credeti-ma ca am incercat totul]... ce ar trebui sa fac?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca esti fata sa nu-i zici ca o placi, spune asta la un baiat.

| Castiel a răspuns:

@Nynutza cat **** poti manca?laughing lol buna aia
Nu ai ce face decat 2 lucruri,ori ii spui ca o iubesti si nu puteti pastra o prietenie pentru ca tu ai sentimente puternice pentru ea,si nu poti ramane prieteni caci suferi (si daca va refuza rupi orice contact cu ea prietenie tot tot tot sa o uiti, asta e daca te-a mancat in cur sa te imprietenesti cu fetelerolling on the floor mai ales sa te indragostesti!)
Sau ti in tine,si suferi ca prostul, in fine poti vorbii despre asta cu un amic foarte foarte bun care ai incredere in el ca nu va face misto sau te va da in gat, si poate o sa te ajute sa treci peste daca nu suferi^^

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Parerea mea e sa-i zici direct cred ca si el/ea simte ceva pentru tine :-d

| AsianDramaAddicted a răspuns:

N-ar trebui sa te distantezi.probabil ca deja ai spus acelui "baiat" doar ca poate acea persoana nu e pregatita sa stie asta sau nu vrea sa auda daca a zis ca te iubeste enorm ca pe o prietena ar trebui sa lasi asa. fiecare persoana iubeste in modul ei. macar e dragoste cand i-ai zis probabil in mintea sa a zis ceva de genu nuuu vreau ahhh de ce trebuia asta sa se intample. asta pentru ca ii era asa de bine inainte si probabil ca si dupa ce iai spus a fost bine eu zic sa astepti si sa lasi lucrurile asa cum sunt si sa vorbesti mai mult cu ea pardon el tongue

| HellGirl4EverInHell explică:

Scuzati-ma daca nu m-am facut inteleasa,si da, am si greseli de scriere p acolo, este un BAIAT... scuze pentru confuzii

| Artemesia a răspuns:

Tu esti fata sau baiat? Adica spui ca nu iti poti "controla sentimentele fata de ea". Deci esti baiat? Dar zici ca ea ti-a spus ca te iubeste " ca pe o prietena". Deci esti fata? Prctic, te contrazici singura(singur).

| Nynutza777 a răspuns:

Pai incearca sa devii mai apropiat de easau el... si vedeti ce mai aveti in comun iar cand vezi ca e momentul potrivit spune-i ce simti ca sa scapi de o piatra de pe inima dar mai intai gandeste-te bine aceasta persoana este pentru tine sau nu? asa trebui sa gandesti...multa bafta. fundita? big grin

| Deniell a răspuns:

Si eu am aceeasi situatie

| cbr900 a răspuns:

Pai spune-i ca numai poti continua asa ca te-ai indragostit de el/ea si NU poti fi prieten fiindca tot timpul o sa vrei mai mult.

| BoyBlueEyes a răspuns:

Ai putea sa incerci in felurile urmatoare:
-sa bati apropo
-sa vb cu el si sa incerci sa aduci in discutie(ce relatie e intre tine si el,.)
-sa ii spui unei persoane de incredere carea sti ca poti avea incredere ca nu va spune nimanui
-sa ii povestesti unei persoane de incredere si sa o rogi sa discute cu el despre relatia ta cu el si eventual sa -l intrebe daca u ai putea fii mai mult decat o prietena,
-ai putea sa ii spui ce simti in felul tau dar incearca sa ii spui fata in fata in felul asta vei afla cu adevarat ce sentimente are pentrutine asta in cazul ca el este timid, sau emotiv sau nunumai
Spune mi daca s-a rezolvat big grin