| andreigroza19 a întrebat:

Cum ii poti spune iubytei ca o inseli cu alta... Dar sa te inteleaga si sa iti mai dea o sansa(iubita)? Si cum te poti despartii de"cealalta fata" fara ca ea sa spuna cuiva despre ce a fost intre voi(in general la prieteni)? THX

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nicicum. Renunti la amandoua si te inveti minte. Asta daca esti barbat adevarat si ai mandrie.

5 răspunsuri:
| RedBull_3599 a răspuns:

Man.cea ce faci tu este un fel de ''joaca la 2 maini'', nu ti-o recomand.am jucat si eu la 2 maini [sa stau cu 2 in acelasi timp], pana au aflat amandoua si ''pa-pa fetele''.Dar dupa ce am realizat greseala m-am invatat si acum nu mai fac, si in loc de ''pa-pa''. ''buna-buna smug'' rolling on the floor ma int?

| lammaroby a răspuns:

Ideea ar fi sa te desparti intai de cealalta fata apoi sa mergi la pritena ta si sa ii spui : "Auzi ce poveste a mai scos si fata X (cealalta fata) ca eu si cu ea am fi fost impreuna... asa e lumea rea dar nu avem noi timp si rabdare sa ascultam si sa puneam la suflet intrigile lumii" ceva in genul asta si daca mai cere explicatii ii spui ca inainte sa te cunosti cu actuala prietena i-ai tras o teapa celeilalte fete si acum vrea sa se razbune.

| Mousie a răspuns:

Ii explici frumos fetei cu care ai inselat-o ca nu vrei sa iti bati joc de ea si ca o terminati. ii zici ca it pare rau, da nu poti fii omul ala care sa stea cu 2 fete deodata. nu ii spui nimic iubitei tale, te inveti minte si sa o respecti si apreciezi de acum incolo. nu are rost sa iti stric rel pentru o aventura. daca cealalta fata te ameninta ca ii spune iubitei fa-o sa inteleaga ca tu nu vei mai sta cu ea chiar daca prietena ta se cearta cu tine. si in caz ca afla iubita si se desparte de tine, cere-ti iertare, spune-i ca ai fost un prost si ca nu o sa mai faci asa ceva niciodaa. si tine-te de cuvant.

| capsunica_8366 a răspuns:

Ehh voi baietii din ziua de azi.eu ce nu inteleg:ce dracu ai cautata la alta daca aveai prietenea la care tineai(daca nu vreai sa o pierzi,inseamna ca tii la ea?)poate sa te ierte doar intr-un caz exceptional,daca te iubeste enorm si atunci ar mai fi unele probleme,adica tu in locul ei cum te-ai simti? si cum ai proceda? ai iertao? nu! sa fiu sincera eu daca iubitul meu ar face asa,nu las ierta niciodata,i-as da papucii,dar aici depinde de persoana! cum sa-i spui ca sa nu se supere? nicicum,ea oricum se va "supara" cel putin! dar totusi dac tii la ea si doresti sa fii cu ea,explica-i ca a fost o mare greseala si ca regreti enorm,demonstreazai ca o iubesti,adui dovezi ca simti ceva pentru ea! si poate. poate iti va mai da o sansa,dar nu sunt sigura! si in privinta celeilalte fete, spune-i si ei adevarul, ca iubesti pe alta si ca nu mai puteti fi impreuna! oricum bafta si un sfat:nu mai alerga dupa doi ieuri ca nu ai sa prinzi nici unul! succese!

| bia0000 a răspuns:

Nu exista o metoda miraculoasa! Daca sunt destepte te vor parasi am2!