Nu trebuie neaparat sa-l uiti cum zic toti pe aici asteapta sa se incheie relatia dintre ei doi mai bine dar intre timp poti sa-l mai intrebi ce mai face, sa fii amica cu el, ca doar nu sunteti straini sa nu mai vorbiti niciodata dar nu-i spune ca-l placi! asteapta-l ca nu se stie niciodata.
Nu ii mai spui nimic.Astepti sa isi incheie relatia cu actuala si daca mai simti acelasi lucru pentru el ii spui.
Mai bine iti vezi de treaba ta, sunt sigur ca mai exista pe lumea asta si altii mai buni sau la fel de buni ca el.
Pai...nu se face acest lucru in cazul in care are prietena ca asa se poate duce la...sa o inshele pe tipa aia cu tine. Tie tiar place daca ti-ar face tie una din astea? Banuiesc ca nu.Eu zic cauta pe altcineva si uita-l.Este mai corect asa dar alegerea este a ta.
Parerea mea ar fi ca ar trebui sa stie ce simti pentru el, chiar daca are prietena. Poate s-ar gandi cu cine ar vrea sa ramana. Macar incearca. PAREREA MEA! pup:*
Ar fi mai bine sa astepti.chiar daca simti ceva pentru el nu cred ca vrei sa i faci rau prietenei lui. daca intr adevar ai ceva pentru el sa mai astepti putin nu i mare lucru.cu rabdarea treci marea!
Anonim519 întreabă: