| Derye a întrebat:

Cum ii propui unei fete sa fie cu tine?
Adica in afara de "vrei sa fii cu mine?" as mai vrea un alt raspuns.

Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Miauti a răspuns:

Vrei sa fi sclava mea (merge mai mult la cele rebele)
Vrei sa faci parte din subordinul meu (merge la fetele care au dat la scoala militara)
Vrei sa fi bibelul meu (pentru fetele care sunt fitoase)
Vrei sa fi a mea.
Vrei sa faci parte din universul meu
Sant singur si fricos, nu vrei sa ma aperi tu (pentru cei care xperti in karate)

22 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Vrei să învăţăm chimia împreună?smug

| tarziu a răspuns:

Ii bagi limba in gura! daca nu primesti un pumn in figura inseamna ca te placewinking Bafta!

| Acvila a răspuns:

Nu cred ca mai trebuie sa o intrebi ceva...
am vazut ceva la un coleg. I-a cumparat fetei pe care o placea un buchet de trandafiri si i-a pus in el un biletel...cu un citat ceva.Si fata l-a cautat si sunt impreuna.Nu mereu cuvintele sunt totul.

| pwp a răspuns:

Pai, mai intai intri in vorba cu ea va cunoateti mai bine, deveniti prieteni, si mai apoi o intrebi daca vrea sa fie cu tine!

alta varianta ar fi sa iti pui un prieten sa vorbeasca cu ea despre tine!

| Bylok a răspuns:

Eu sunt o fata si mi-ar placea sa fiu invitata la o intalnire(intr-un parc, pe marginea unei ape sau undeva unde sa fim singuri), sa ii daruiesti o floare nu neaparat cumparata, sa fii mereu zambitor si uita-te in ochii ei! fii sincer in tot ceea ce ii spui astfel ii vei castiga increderea! iar la un moment dat cand pluteste romantismul intreab-o daca te place si daca ar vrea sa fie cu tine! Succes

| Byencutzz a răspuns:

O intrebi cu cutitu sub la gatrolling on the floor)
sa vezi ca numa da zicebatting eyelashes

| Byencutzz a răspuns:

Cu cutitu la*

| a răspuns:

Vrei sa fi pretena mea?
Ti-ar placea sa fi cu mine?

| mada_9093 a răspuns:

Buna! eu nu cred ca ar trebui sa ii spui daca vrea sa fie cu tine trebuie sa ii spui tu cuvintele tale ceea ce simti pentru ea (eu sunt fata si sincer daca un baiat nu mi-ar spune un simplu vrei sa fi cu mine si ar spune ce simte cu adevart pentru mine as fi foarte incantata )si ea isi va da seama ce ai vrut sa spui cu asta si veti fi impreuna sauai putea sa o saruti dar asta poate fi o greseala (poate ea nu vrea sa fi asa dirirect)
sper ca te-am ajutat
succes!

| dontstoop a răspuns:

Pai. daca vrei sa i-o spui pe mess. vorbesti cu eaa. pune-i intrebari de genu. : cum ti-ar place sa fie baiatul ideal. oare eu as putea fi unul dintre ei whistling.
Daca vrei sa i-o spui fata in fata. uita-te la ea. zambeste-i si zii. as vrea sa-ti spun ceva foarte important dar nu stiu cum. si totul va veni de la sinebatting eyelashes.
Fundiita puppy dog eyes?!

| GeoBoY a răspuns:

Ii foarte simplu... vb cu ea pana crezi tu ca e momentul sa o saruti si gt... cei asa complicattongue

| Demetriavic a răspuns:

Fii tu insuti vei reusi pentru ca tu esti tare dulcic si dragut

| iuliana1221 a răspuns:

Bate-o pana accepta sa stea cu tine ...sau pana ajunge la spitaltonguewinking

| kaTTsu a răspuns:

Vrei sa ne-o tragem? pe scurt.

| teroristu_7134 a răspuns:

O tragi intr-un colt si o saruti pana vomita

| mariiia_4064 a răspuns:

Ca baiat e bine ca poti sa ii spui in multe feluri. daca crezi ca fata respectiva te place invit-o la un film. daca raspunsul va fi da atunci poti sa o intrebi intr-un mod mai serios ( pentru mine de exemplu vrei sa fi cu mine mi se pare cam neserios, in gluma ) vrei sa fii prietena mea? sau spune-i in fata ca iti place de ea dupa figura fetei ei replica ei vei stii ce sa faci mai departehappy succeswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O prietenie se leaga.se incheaga.nu se cere, nu se impune. dupa afinitati, dupa teluri, dupa tot ce simtiti impreuna, va veni si dragostea si iubirea. cere timp.si voi nu prea aveti.prietenie,si hop sex. dupa aia despartire, lacrimi, chestii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai dori ca ne vedem undeva sa ne cunoastem de mai aproape sa ne stim secrelel unui altuia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ii spuii de sentimentele tale

| Nicolen a răspuns:

Pff...,, ma iubesti'',, ai prieten''(isi da ea seama de ce) vrei sa fii a mea pe vecie?'' laughing glm asta-i prea-prea. da te mai gandesti tu ca eu sunt fata si nu ma prea pricep scuze. da daca nu e sfioasa poate ai noroc si te intreaba ea pe tine.cine stie

| ph3on1x a răspuns:

Nu ii spune direct vrei sa fii cu mine incearca sa o faci sa isi dea seama ca o placi si sa incerci sa stai mai mult pe langa ea sa ii afli placerile si daca isi da seama de intentie si nu e timida si te place te va intreba ea daca nu iti sugerez sa incerci sa intri intr-o discutie cu ea sa afli mai multe despre ea si sa aduci vorba de o relatie! Baftawinking

| Sn1ick3rS a răspuns:

Bia002 aceeasi kestie ca derye si fata cu care vreau sa stau impreuna nu vrea sa mg singuri. ce pot fake in acest caz?