Afara nu e chiar asa de urat invit-o undeva in parc, plimbati-va si vorbiti astfel incat sa se creze o anumita atmosfera intre voi. Eventual ofera-i si o floare.
Fa-o sa rada, sa zambeasca si cand vezi ca se simte bine ia-o in brate si de aici ai 2 variante :
- o privesti in ochi, apoi ii spui Te iubesc si o saruti
sau
- o privesti si o saruti direct...si sigur va intelege
Sper sa-ti fi fost de folos.
Intreab-o daca vrea sa iesiti. Astfel, daca vrea vei afla sigur ca te place cel putin, iar daca nu va vrea sa iesiti iti dai seama ca nu te place.
Te sfatuiesc sa iesi in oras cu ea, si cand treceti strada sa incerci sa o iei de mana. Daca te place, sigur va accepta si deja va veti tine de mana. Poti face asta mai des, si dupa ce ati trecut strada, nu-i da drumul. Mergeti in continuare asa.
Apoi cand sunteti singuri, numai voi doi, spune-i simplu, vreau sa te sarut!
Si sarut-o. Va merge sigur, vei vedea.
O zi placuta!
Depinde de fiecare in parte, poate ea e mai romantica deci romantism poate mai spontana nebunatica si atunci fi scurt :TE IUBESC! sunt multe moduri de a spune lucru asta numai nu incepe sa vb cu ea si sa te balbai am patit-o nu fi gen ''vreau sa-ti zic ceva da nu stiu cum'' nu tine eu am inceput sa rad cand a inceput cu din astea ..fi tu arata-te pe tine nu incerca sa copiezi fi unic, fi special:*
Cel mai simplu e sa fii tu insuti, sa fii sincer cu ea... daca te place ai 2 variante: a.sa iti spuna ca si ei ii esti drag b.sa para uimita, dar fara sa-ti dea vreun raspuns direct...adica iti va da prin atitudine ceva de inteles.
Iar in cel mai rau caz, daca nu te place. va spune scurt si la obiect "stii, imi placi ca si prieten etc..dar..bla bla"
funda?
Asta depinde doar dea ea. daca ii place cum ii zici, cum te exprimi...o sa fie okay. daca nu, nu!
StelutaDintreNori întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: