Pai mare tehnica nu e. Iti lasi limba sa "zburde" impreuna cu a celeilalte persoane... la sarut sunt importante sentimentele. Daca simti ceva profund pentru cel/cea cu care te saruti, si sarutul va iesi super. Bafta!
Http://www.TPU.ro/......prea-stiu/
Uita`te putin la raspunsul lui HepHap! :)))=)))
Depinde cu cine te saruti... poate fi foarte placut dar si neplacut... experienta isi spune cuvantul
Pffff...trist nu ai nici un french la activ? incearca nu am cum sa-ti descriu...
Prima data poate ti se pare ceva mai ciudat si umed.
si aici are dreptate adyna...depinde cu cine te saruti...in timp poti sa ai o senzatie placuta sau mai putin placuta...asta tine de partener/ partenera
Nu cred ca vreun raspuns te poate face sa intelegi....probeaza,e singura metoda sa intelegi ce inseamna.
Sincer as vrea sa-ti explic, dar nu ma pricep sa exprim in cuv. oricum conteaza ceea ce simti pentru persoana respectiva, dar sa nu profiti de asta pentru ca s-ar putea sa faci "febra la limba"
spor la sarutat
De acord cu adyna. uite aici un filmulet si niste sfaturi care sa te ajute;;). http://www.codrosu.ro/......tat-video/
Hmm e foarte romantic, dar poate fii si erotic, depinde cum o iei tu, depinde de starea in care te afli tu. oricum, ce varsta ai? in fine... e frumos e romantic. si crede-ma, nu e mare lucru. doar bagi limba in gura ei si gata crede-ma, e superb, mai ales daca tii la persoana cu care te saruti
Aoleu mei edy st acum cu un baiat sh vr sa zic ca are o limba frate ) numai la mine in gura o tine sau eu ii tzin limba la mine in gura oricum ii fain da o faci cu pers iubita nici nu ti dai seama o sa fie ceva normal sh obishnuit chiar dupa a 2 -3 intalnire amandoi cu experienta bineinteles )
Pai incearca dac nu ai incercat ca nu ai nimic de pierdut! poate fi placut dar depinde cu cine o faci!
Nu l mai aburiti atat!
Ma sarundute frantuzesc (cu limba)faci aceleasi miscari cu ale parteneri iti vei da seam a singur! succes