Ii spui ca vrei doar o aventura de o noapte [daca e despteapta se prinde de figura]
Ai spui dupa ce ai facut sex cu ea altfel risti sa nu mai ajungi la sex. daca vrei sa fii subtil ai spui ca asta trebuie sa ramana intre voi sa nu mai stie nimeni ce ati facut
Care toti?
De asta nu mai vedem fete virgine la 15 ani?
Scuteste-ma
Asta era ideea. ca asta vor baietii. ce e gresit in ce am zis eu?
Nu toti vreau, dar e si vina fetelor cum vezi cum se imbraca la 13, 14 anii.
Si daca ar fi mai destepte nu ar mai umbla dupa toti obsedati sexual.
Esti de acord?
Da asa este.
Din raspunsul tau am inteles ca tu crezi ca baietii intra intr-o relatie DOAR pentru a face sex...raspuns care ii jigneste pe unii baieti(inclusiv pe mine)
Ooooof oke oke IMI CER SCUZE!
Bună .
Orice ai face, ea nu va accepta, decât dacă e curvă. Ia o prostituată, și nu îți bate joc de fete. Dacă nu vrei o relație, atunci n-ai nici o șansă pentru sex.
Pa, pa.
Exact asa cum ne-ai spus si noua. Daca este interesata va accepta, daca nu, nu. Daca esti cunoscut in domeniu, poate accepta mai usor. Depinde si ce fel de fata este.
Nu ai cum! Eu nu asa accepta asa ceva
Du-te la prostituate!(solutie extrema)
Ii spui simpu, ca nu vrei sa fiti impreuna, si ca vrei doar sex (ca toti baieti din ziua de azi ) . Bafta! (o sa ai nevoie )
Nu chiar toti -_-
esti sigura ca toti baieti vor sex ?
Sincer nu prea ai cum, pentru ca in ziua de azi toti baieti sunt la fel toti vor doar sex, deci sanse sa faci sex cu ea fara relatie cam putine, ce sa zic bafta
Depinde cati ani aveti. Chestia asta nu merge niciodata daca nu ai cel putin 18. De regula fetele se tem sa faca sex daca nu sunt intr-o relatie. Pe langa boli si sansa de a ramane insarcinata, o alta problema pentru o fata este aceea da a nu fi etichetata drept c*rva. Asa ca daca sunteti in liceu e grava situatia, ea nu va accepta, decat daca duce lipsa... Daca ati trecut de perioada asta a vetii, atunci e mult mai simplu, explica-i ca nu ti-ai dori o relatie in sine, ca ai vrea sa fiti..."prieteni cu beneficii" sau macar f*ck buddys. Spune-i cum sta treaba de la capul locului. Daca ea incepe sa tina la tine, e clar ca nu va fi de accord cu o astfel de relatie, te va considera un magar si te va parasi. Daca ai noroc si atractia fizica intre voi e suficient de mare o sa mearga treaba.
Salut! Pot sa-ti zic din start ca daca nu e curva nu va accepta fara ca macar sa fiti impreuna si sa va intelegi binisor
Du-te ma si in puscate crezi ca fetele chiar is atat de proaste sa se lase asa usor doar parasutele du-te pe traseu ca gasest o gramada ( vai mie rau...) )))
Rooney7 întreabă:
anonim_4396 întreabă: