| vivigreen a întrebat:

Cum ii spun ca il plac? ( accentuez ca i-am mai zis odata, acum ceva timp, cred ca in iarna, doar ca atunci scuza lui a fost ca ii place de o prietena de-a mea. Acum nu place nici o fata din cate spune, dar totusi e mult mai rusinos ca mine). Ce sa fac? cum sa ii spun sau cum sa procedez?

Răspuns Câştigător
| BlancaFantasma a răspuns:

Poftim? i`ai spus odata ca il placi si te-a respins intr-un mod mai putin dureros(a pretextat ca ii place de alta fata, doar ca sa nu iti suna ca nu ii place de tine), si tu vrei sa te mai umilesti odata? ok, nu e chiar o umilire in fata lui, e lipsa de demnitate.el nu te-a placut atunci.tu i`ai spus ca iti place de el si te-a respins! acum ce mai vrei? lasa`l pe el sa faca primul pas daca te place! mai bine iti gasesti alt baiat care sa te placa pe tine, nu pe o prietena de`a ta.si cu ocazia asta iti gasesti un prieten de treaba + il faci gelos pe acest imatur.bafta! PS: nu ii mai spune ca il placi!

2 răspunsuri:
| vivigreen explică:

* suntem prieteni buni*

| Andreea_Delia_1995 a răspuns:

Spune-i in fata ce simti.Nu te ascunde. Daca nu ii zici la momentul potrivit, s-ar putea sa ti-o ia cineva inainte...Ai grija.winking