| xxblaxorxx a întrebat:

Cum ii spun la o fata ca o iubesc?

Răspuns Câştigător
| Picasso a răspuns:

Daca crezi ca te balbai, sau ai emotzii etc.ii scrii un bilet big grin daaa toot balbait!

13 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cu grija. Poate vei incerca mai intai sa o faci sa inteleaga ca iti place de ea prin atitudine, comportament. Daca atentia este reciproca, atunci o inviti la un suc si, nu, nu ii spui inca ca o iubesti, vorbiti mai bine despre lucruri din viata voastra, pasiuni, familie, etc. Apoi, in functie de cum evolueaza lucrurile, ajungeti si la partea cu marturisirile.hee hee

| Sweet111 a răspuns:

Te duci o saruti si ii spui: Te iubesc! big grin

| xxblaxorxx explică (pentru Sweet111):

Nu pot sa o sarut ca mereu e cu un grup!

| Nicky29 a răspuns:

Poti sa ii spui pe cale orala sau sa ii scrii sau in codu morse sau ai putea sa ii desenezi.

| NoSmile a răspuns:

Mai bine ii demonstrezi ca o iubesti, decat sa-i spui. aa, si corect se scrie ''unei fete'' nicidecum ''la o fata''. mai du-te si pe la orele de romana.

| Ru_6428 a răspuns:

Simplu: Te iubesc!

| Biu90 a răspuns:

Incearca asa: "m-am gandit mult daca sa-ti spun sau nu, dar cred ca cel mai bine ar fi sa stii ca TE IUBESC". bafta!

| Millanteria a răspuns:

Pai, cel mai simplu : o chemi putin (insisti pana vine, dar sa nu va vada nimeni) si ii zici ceva de genu` : Gata! Ajunge! M-am saturat! Trebuie sa-ti zic ceva! Te plac!, Te plac f mult! Te iubesc... ceva de genu`...
Bafta!

| gabi2010 a răspuns:

Pai in nic-un caz in grupul de prieteni...da-i un telefon si cheam-o intr-un loc(parc, la un suc, la film) si marturiseste-i ceea ce simti spune-i ca in ultimul timp ai inceput sa tii la ea foarte mult...si poate are si ea aceleasi sentimente pentru tine. Sper ca ti-am fost de ajutor.:*

| Codrutz19 a răspuns:

Pai mergeti la un suc ceva, si cand o conduci acasa, dai impresia ca vrei sa-i spui ceva, si ea o sa te intrebe ca " ce?, s-a intamplat ceva? " si mai pe ocolite mai direct, o sa te faca ea sa-i spui, adica o sa ai mai mult curaj cand vezi ca vrea sa afle ce ai de gand sa-i spui. Bafta. big grin

| Alexz_7862 a răspuns:

Mai intai, trebuie sa te asiguri ca si ea sinte ceva pentru tine, nu trebuie sa te iubeasca, dar sa te simpatizeze.
Apoi, trebuie sa vorbesti cu ea, si sa o inviti in oras.Asta iti va oferii o buna ocazie pentru a-i zice.Nu incerca sa ii spui pe retele de socializare gen Messenger, Facebook e.t.c Spune-i in fata!
Daca si ea va simti la fel, iti va raspunde.Va trebui sa ai incredere in tine, sa fii sigru pe tine.Mult succeshappy

| FLORIN_9201 a răspuns:

Poti sa o suni si sa ii spui (vreau sa iti spun ca mereu mi placut der tine

| TaTaTaTaTaTa a răspuns:

Nustu

Întrebări similare