| hanry a întrebat:

Cum ii spun o fata ca o iubesc?
Raspunsul vostru ar fi simplu dar sunt cam timid...

Răspuns Câştigător
| littlesunshine a răspuns:

Timiditatea trece in timp in special dupa inceperea vietii sexuale.
Nu trebuie neaparat sa ii spui ca o iubesti. La capitolul asta totul depinde de tine, nu de x si de y de pe TPU. Fa exact ce crezi TU ca e bine. Exprima-te si arata-i ce simti in stilul tau.

32 răspunsuri:
| madonica a răspuns:

NU trebuie sa vb ci sa ii demonstrezi.Iti dau un sfat sarut-o si gata ai rezolvat problema apoi cuvinte dulci si e moarte dupa tine.Noua,femeilor ne plac baietii timizi

mlm
| mlm a răspuns:

In primul rand lasa timiditatea la o parte, ia si pune punctul pe i, incearca sa-i spui ce sentimente ai pentru ea, cu siguranta si ea poate simti acelasi lucru pentru tine dar asteapta sa faci tu primul pas.Bafta si mult curaj iti doresc.

| lia a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa gasesti un moment in care sa fii doar tu cu ea, sa va plimbati prin parc, sa cinati sau sa vizionati un film si asa iti va fi mult mai simplu sa te deschizi in fata ei.
Inceputul este mai dificil dar dupa aceea nu iti va parea rau. Ii poti spune ca te simti bine in prezenta ei, ca atunci cand ajungi acasa iti lipseste, ca de fiecare data cand vorbesti cu ea reuseste sa iti aduca zambetul pe fata, ca de fiecare data cand sufera ea suferi si tu si vrei sa gasesti tu solutia la problemele ei numai sa ii redai zambetul.
Succes!

Janina
| Janina a răspuns:

Nu ii spune..atata-i! rose
apropiete de ea, fa-o sa aiba incredere in tine si sa cunoasca latura ta frumoasa, iesiti la plimbari ca prieteni si astfel relatia o sa se lege usor usor, iar ea o sa isi dea seama de sentimentele pe care tu le nutresti pentru ea! Poate o sa prinzi curaj si o sa ii si spui pana la urma peace sign

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa-i spui, trebuie sa te porti cu ea in asa fel incat sa simta asta, mergeti mai des la plimbare prin parc, incearca sa o tii de mana, mergeti la un film impreuna, profita de intuneric si incearca din nou sa o tii de mana, daca nu-si retrage mana inseamna ca te place si ea, cand o conduci acasa ii dai un pupic, la inceput pe obraz sa vezi cum reactioneaza, apoi cred ca deja ai prins curaj si incepi sa te descurci...SUCCES!

cami
| cami a răspuns:

Pai, inarmeaza-te cu mult curaj, trage aer in piept...si...spune-i : Te iubesc happy
Ea va simti un mare fior pe sirea spinaii.nu mai amana momentulwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte sa ii spui trebuie sa ii arati, sa ii dai de inteles si asa vezi si tu ce reactie are si daca are sens sa spui cuvintele magice. fa-i complimente, invit-o la o pizza, la piscina si ii urmaresti reactiile. poate ai norocul sa iti spuna ea prima, iar tu va trebui sa spui doar:"si eu te iubesc!"eu cand i-am spus prima data unui iubit, i-am spus asa:"stii...eu cred ca...incet,incet,incet,incet incept sa te iubesc!"si acum ma rusinez cand imi amintesc!

| Sara a răspuns:

Lasa timiditatea. si. intr un moment mai intim, spune i la ureche asta! sper ca si ea simte acelasi lucrubatting eyelashes ai o relatie cu ea? Altfel ar fi cam dificil, nu stiu ce fel de relatie ai cu ea. ai grija ca sentimentu sa fie sincer, ca nu cumva mai tarziu sa regreti ca nu e asa!

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Avand in vedere ca ai pus intrebarea asta, presupun ca nu esti iubitul ei. Daca ai fi, e simplu, ii spui direct.
Daca am dreptate, si nu esti prietenul ei, atunci cel mai bine ar fi sa nu ii spui. Fetele/femeile reactioneaza destul de ciudat cand vine cineva care nu e prietenul lor, sa le spuna ca le iubeste: ori fug, ori il umilesc pe saracul baiat. Nu o lua cu periatul, complimentatul si ajutatul la teme. Nu merge. Cel mai simplu e sa incepi sa discuti cu ea, nu conteaza ce, orice chestie, tot ce conteaza e sa o faci sa aiba incredere in tine, si sa te placa (fi glumet, fa-i cate un compliment inteligent (treaba cu complimentele e asta: daca ii faci un compliment unei tipe pe care o cunosti foarte putin o sa creada ca vrei sa intri in patul ei, daca ii faci un compliment prea magulitor unei tipe pe care o cunosti o sa isi dea seama ca vrei mai mult, si, de obicei, aici fug, nu conteaza cum arati, cat de timd esti, lor le e mai frica de tine decat tie de ele. Un complimente gen "imi place cum iti sta cu bluza noua" e mai bun decat "esti superba". Exceptie cand bluza e foarte decoltata). Discutiile, ar trebui sa fie ceva gen intre prieteni (cam cum vorbesti tu cu prietenii: nu ma refer la subiecte ci la atmosfera degajata), daca ajungi intr-un punct mort, nu lasa sa se astearna o tacere stanjenitoare, spune o gluma, sau retragete elegant. Incearca sa fi amuzant, daca sunteti in aceiasi clasa, intreab-o despre o tema, apoi spune o gluma (nu conteaza cat de amuzanta e gluma ci cum o spui: cursiv, pe tot glumet).
PS: Fazele alea cu: fi tu insuti, nu ii spune ca o iubesti ci arata-i, abordare directa, merg in comediile romantice. In cazul in care sti sigur ca ii place de tine, poti sa incerci chestiile astea, dar risti sa strici totul daca ai inteles gresit. Fetelor le plac tipii tupeisti, indrazneti dar vor sa aiba controlul, sa considere ca sarutul e o recompensa pentru ca ai castigat turnirul. Oricum, pana la sarut, trebuie sa ii faci curte. Daca saruti o tipa fara sa-i faci curte inainte, atunci e hartuire sexuala.

| greg a răspuns:

Demonstreaza-i

| mitica_6163 a răspuns:

Daca-ti pui intrebarea asta inseamna ca inca nu e momentul. Deci...nu-i spune

| hanry explică:

MUltumesc la toti(am vorbit ca un manelist acum?).

| gina_1307 a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui sa-i spui direct ca o iubesti... Incearca sa-i dai semne. Da-i beep-uri, sun-o, scrie-i sms de noapte buna, etc, incepe asa, apoi daca vezi ca isi schimba comportamentul fata de tine, adica te priveste altfel, iti vorbeste altfel, atunci poti trece la pasul urmator, adica so inviti la o primblare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa pui pe cineva sa ii spuna... dar daca o sa te cuplezi cu ea? tot rusinos o sa fii?laughingincearca sa nu mai fi timid si asa poate se va intampla ceva frumos!smugsmugsmug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu...
te imbraci la costum cravata alea aleaii faci si o serenada si ii zici : hey lady...
tu stii care e treaba?
mie imi place de tine si te iubesc :X
ce zici esti interesata sa iti deschizi prtile inimi pentru eu singuratic?smug

asta fu eminescu din mine laughing

| Linda a răspuns:

Cu un ton de gluma: daca ti-as spune ca te iubesc ce mi-ai raspunde?!

| nandy a răspuns:

Pai ar trebui sa te asigruri ca nu are pe altcineva, ai putea s-o intrebi " ai un partener de viata?" dacaa iti raspunde ca are, atunci intereseaza-te de partenerul ei de exemplu kati ani are dacaa il iubeste cu adevarat... Dar dacaa iti raspunde ca nu are ii sansa ta sa o farmeci ar trebui sa o inviti in oras, la un suc o kafea... si acolo sa ii faci cinste, atunci ar fi momentul potrivit pentru a 'actiona' adu vorba despre sex icearka sa te interesezi ce fel de baieti ii plac, si dupa aceea ai putea sa ii faci niste compimente ca arata bine..., iar dupa aceea nu o sa mai fii timid ai o sa ai kurajul sa o intrebi dacaa vrea sa fie prietena ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si eu am un iubit am 20 ani el mi-a spus ca ma iubeste, mi-a trimis o cutie de bomboane si un buchet de hlori in carevera pus un biletel in care scria ca ma iubeste fa si tu asta o sa reusesti iti tin pumni te pup si te iubesc mult pa, pa sa nu uiti biletelul in care sa scrii ca o iubesti aaa sa nu uiti ca te iubesc mult dar nu te umfla in pene stai cu iubita ta pa, pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele iubesc cu urechiusile, fetele iubesc baieti interesanti, glumeti, cu timiditatea nu vei ajunge departe!

| nikko a răspuns:

Iai nr de telefon, si adresa de mess, ii lasi in fata usii un buchet de flori si ciocolata apoi intr-un biletel ii spui ca,, ne vedem in parcul >>,, fii amuzant si ascultai sentimentele, dupa aceea o saruti si e a ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai exprimati sentimetele fata de ia si nu fi timid ca nu rezolvi nimic si arata-i iubirea ce o porti pentru ia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spui ca o iubesti simplu, daca accepta e bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i asa:te iubesc mult mult mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa-i spun lu o fata ca o iubesc. dar mii rusine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci, eu am fost cu o fata timp de o saptamana, si la un ball nu mo mai acceptat, ce pot sa fac so recuceresc? care ma ajuta si pe mine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum i dovedesc la o fata ca o iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1) Du-te repede linga ea si sarut-o ia o sa acepte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 13 ani si am o fata tot de 13 da nusitu cum sa-i zic dati-mi si mie un sfat va rog

| maryantheboss1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Important sa nu uiti cravata ca te face demodat dupa aia asta fu eu