Pai in primul rand il inviti la majoratul tau, dar ii spui unei colege sa zica ca e varul ei si ca va intelegeti bine, si pe el il atentionezi ca ai tai nu stiu de existenta lui.
Sau, a doua varianta este sa ii spui mamei b tale ca la majorat rvei sa-ti aduci prietenul sa faca cunostinta!
Nu te feri de ea, ca nu e bine! Iti spun din proprie experienta. I-am ascuns mamei mele de prietenul meu, a aflat din alta parte, si s-a suparat pe mine ca i-am ascuns acest lucru.
Oricum nu cred ca o sa ai aceeasi distractie cand nu o sa-l stii langa tine, de majoratul tau!
Succes:*, si la multi ani!
Funda?
Spune clar ca daca te iubeste inteleaga treaba asta sau cheama ca sa nu fie gelos da numa ca si un prieten
Fix invers trebuie sa faci.gandeste-te cum sa le spui parintilor de prietenul tau, si sa il chemi la maj, pentru ca in mare proportie eu zic ca, se va supara daca nu il inviti.parintii tai ar trebui sa fie incantati ca ai un prieten cu care te intelegi,si nu e o rusine,dar daca vrei sa ascunzi asta parintilor tai,inseamna ca prietenul tau, nu e tocmai asa cum trebuie, ti-e rusine cu el, ceea ce nu e bine.totusi,gandeste logic,chemi colegi de clasa, prieteni diversi, si nu iti chemi persoana iubita? e putin ciudat, poate va crede ca ai si ceva de ascuns.bafta, si sa faci alegerea potrivita.invita-l la maj.
Mama imi stie toti colegii.majoritatea au fost la mine acasa.ii cun.deci nu pot sa le spun ca e un coleg de clasa.iar daca el fara sa vrea ma saruta sau eu stiu, atunci ce-i mai zic mamei?
Aeternum întreabă:
anonim_4396 întreabă: