| lucian_3398 a întrebat:

Cum ii spun unei fete ca o iubesc? voi stiti fetelor

9 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Pei eu consider ca un baiat chiar ma iubeste daca:
petrecem destul de mult timp impreuna. nu doar 1 data pe saptamana sa zicem. adica la 1 2 zile sa ne vedem mai ales ca acum e vacanta.
imi spune adevarul, fara minciuni, ocolisuri.
ma alinta, ma rasfata, se poarte foarte frumos cu mine, are grija de mine, nu se da la altele.
ma intelege, ma respecta (daca spun nu pei nu sa fie, sa nu insiste foarte mult), ma asculta atunci cand am o problema si imi da vreun sfat, vreo idee ceva.
atunci cand am nevoie de el sa ma ajute daca poate.
eu asa cred ca ar demonstra un baiat unei fete ca o iubeste. si bineinteles astea sa dureze, nu doar o saptamana si gata.
se vede daca aceste lucruri le face din inima.

| alylove15 a răspuns:

Mai intai deveniti prieteni buni, sa va intalniti destul de des, sa ii vb frumos intr-un singur cuvant sa incerci sa o cuceresti.Si dupa aceea sa ii spui ce simti pentru ea.

| TeIubesccc a răspuns:

Pai daca sunteti impreuna nu e atat de greu. Pur si simplu ii tii mainile pe solduri, te uiti in ochii ei si ii spui "te iubesc". love struck

| ZoZoHeart a răspuns:

Spune`i ca si cum ai vorbi cu prietenii tai "Hai la un suc dupa scoala. Ce zici?" Speri sa accepte si acolo comanzi un singur suc, care sa va placa amandurara, stati unul langa altul si beti cu doua paie... Apoi ii faci complimente incontinuu vreo 2-3 minute, te va intreba ce ai, si chestii de`atsea, apoi va chicoti. Ia`o pe dupa gat si spune`i ca o placi mult... Apoi stiti voi, sarutati`va daca acceptra complimentele big grin Succes, si apropo, sunt fata!

| piticoth a răspuns:

Buna :]
Pai ar fi frumos thinking sa o invitsi undeva in oras, sa vb cu ea, o iei cu frumosu`, si mai pe la sfarsith ii marturisesti sentimentele tale fata de ea big grin. Ii spui ca o iubesti. :]

| Eva9610 a răspuns:

"Te iubesc!"

| lucian_3398 explică:

Eu nu prea stiu

| lucian_3398 explică:

Nu suntem deja iubiti

| Alexandra97_9890 a răspuns:

Daca va cunosteti incerca sa dev intai pr f buni, cere-i nr de tlf, adresa de mess etc. iar daca nu poti sa-i zici direct, incerca sa-i spui la tlf sau pe mess.
daca nu va cunoasteti : roaga un pr comun sa va faca cunostinta si faci aceeasi chestiewinking

Întrebări similare