| mitzz2010 a întrebat:

Cum ii spun unei fete ca o plac? cum ii cer prietenia unei fete?big grin

Răspuns Câştigător
| Love4ever.EU a răspuns:

Simplu si la obiect ''Sti eu te plac foarte mult.Ai vrea sa fi iubita mea?''

24 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Vorbeste cu ea fata in fata! nu la telefon nu prin e-mail sau mess, etc! spune-i sincer ca vrei sa iesi ca ea la o ciocolata calda! daca spune da tu poti spune''uraaa'' (in gand) apoi in ziua respectiva cand va veni la ''intalnire'' ii spui sincer uitandu-te in ochii ei ca o placi si ca ti-ar placea sa fii cu ea! vb sincer nu te balbai si poate vrea! bafta!

| Farcas a răspuns:

In ziua de azi nu se mai cere prietenia prin vorbe ci printr-un sarut. Dar daca tu vrei neaparat sa ii ceri prietenia, e simplu. Cel mai frumos ar fi sa o inviti la un film.Acolo si asa e intuneric si cand ii vei spune nu te v-a vedea ca tot ai roshit whistling Succes.

| HBK a răspuns:

Avand in vedere ca suntem intr-o epoca moderna a societatii, o inviti la un suc in oras si daca vine sunt semne bune. Daca te si lasa sa o saruti atunci se considera ca i-ai trimis un mesaj sublim.

| unione a răspuns:

Bai da se repeta intr-un mod imbecil intrebarea asta... Uitati-va ma in arhiva ca e de o gramada de ori, cu tot cu raspunsuri

soothe
| soothe a răspuns:

Eu asa trimite o scrisoare (e-mail e prea comun). Spune-i mai ales de ce o placi si ce inseamna ea pentru tine. Poate nu merge de prima data. Ai rabdare, fii rabdator!

Răspuns utilizator avertizat
| NewClassic a răspuns:

Incearca sa ii atragi atentia! Iai apararea, ajut-o si a. s. m. d fa-o sa inteleaga ce simti tu pentru ea! Dar ca sa-i ceri prietenia va trebui sa faci ca sa fiti de unii singurei iar acolo nu ii spui chiar totul deodata zii mai intii ca iti place de ea si vrei mai mult decit sinteti acum adica trecerea etapei din prietenie in dragoste...Insa pregateste pentru chiar si pentru refuz orice se poate intimpla! Cine nu risca nu bea sampanie! Multa BAFTA!

| Raluca_7742 a răspuns:

Invit-o in oras la un suc, si marturisestei sentimentele tale. E mai bine cand o faci fata in fata, decat printr-un mesaj sau telefon:p

| Andre320 a răspuns:

Cel mai bine e sa o iei incetisor...prima data o chemi la o plimbare. apoi incepeti sa va tineti de mana,mergeti la un suc, la un film, dupa aia ii spui ce simti pentru ea si totul va veni de la sine.nu trebuie sa-ti fie frica, daca zice nu, nu e nimic, ramaneti prieteni, mai sunt 1 miliard de fete in lumea intreaga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invito in parc11

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand sunteti singuri, ia-o de dupa gat, sarut-o, iar daca iti trage o palma intreab-o de ce, si daca raspunde ``pentru sarut``, spune-i ca ai sarutat-o pentru
ca o placi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai o inviti laun suc si o faci sa se simta bine...adica sa rada si o saruti cu multe bale darsa fie si cu putini muci multa bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta prima data fii discret fetelor le plac baieti rai(mai ales fetelor cuminti)dar ai grija putine injuraturi pumni (NU PENTRU EA)cel putin asa sunt eu in luna fecioara si mie imi place de cineva dar nu prea pot comunica cu el, baieti, incercati sa ii faceti in ciuda, doar daca va place cu o fata si ea va incerca la fel(cred)si atunci creste adrenalina va urati si a doua zi fata se va comporta de parca nu esti in clasa incearca sa pari de gasca si sa nu o lasi sa iti atinga unele lucruri pentru ca, normal, va incerca sa le atingasi cand sunteti singuri(de exemplu in baie, dupa un copac etc.)tu o chemi sa ii arati ceva si incepe un sarut intens plin de pasiune si nu mai trebuie sa mai spui nimic iesiti iubiti si iubita de acolo(aceasta sunt sfaturi pentru 11/12ani asa ca ai grija.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate ia-o de mana asa frumos... te plimbi cu ea intr-un parc. dupa mergeti la un suc si acolo ii zici tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii zici ca o iubesti si daca vrea sa fie cu u...de preferat fata in fata nu pe mess
id meu andrei2007pm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite cum cred ca va merge si la mine.
1) Nu am mai fost cu o fata niciodata, desi am 14 ani!
2)Tipa este un inger, tot de varsta mea, ne intelegem dar nu prea ne vedem!
3)O plac din clasa I.
4)Maine, in parc, cand iese de la ore, ii spun ca vreau sa stam un pic de vorba (intre 4 ochi).
5)Pe drum spre casa ii explic totul.
6)Apoi vine intrebarea surpriza. Multi spun so o sarut direct, dar... Nu prea stiu, mi-e frica de acel raspuns: NU! Asa ca, mai bine o intreb mai intai, daca zice "NU", ii spun ca o sa ramanen prieteni si caut pe alt cineva, dar daca zice "DA", ma apropi subtil si sarut usor! Indifernt, de "DA" sau "NU", in poarta casei ar trebui sa-i spui asa: "Ai grija de tine si fi in continuare un inger pentru cei ce se vor uita in ochii tai!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Slt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu ar trebui sa ii spui fetei ca ai vrea sa fii cu ea, pentru. ca ai trezi un "aer" de disperare... cel mai frumos ar fi sa ii arati prin gesturi mici chestia asta ( plimbari, picnic ), daca o sa petreci mai mult timp cu fata o sa vezi ca lucrurile o sa iasa de la sine...

Daca e bagaboanta te faci ca scapi in sandwich pe jos si e a ta fata, succes!

| lupidor03 a răspuns:

Ce sunt bazaconiile astea? Te duci la ea, II VB DULCE (dar incearca fara multe linguseli sunt plictisitoare pana la urma ) Si intreab-o si daca ea cere detalii de tine raspunde-i sincer

| DumBass1415 a răspuns:

La fel ca la Love4ever.EU scurt si la obiect dar mai e si frica.Cand o vezi in fata ta si te blochezi, clachezi.Gandestete ca o sa fie mai bine daca o intrebi.O sa scapi de o greutate.happy(care este din sibiusi are 13 14 ani pm dennis_badboy_2008)scuze de asta da nu prea am fete prin clasa asa ca...

| Tudor_Herciu_1997 a răspuns:

Frt. Intai vezi daca te place si ea. Adica stai mai mult in prezenta ei, testeaz`o sa vezi ce gandeste.Si apoi pune intrebarea ...Pentru a evita un raspuns Negativwinking

| Friend4Ever a răspuns:

Ms love4ever.EU so soothe sper sa functioneze

| Friend4Ever a răspuns:

Sper sa functioneze ce au spus love si soothe

| 19mihai99 a răspuns:

Simply.
Ii spui exact asa : Vrei sa fi bagaboanta mea? happy

Întrebări similare