anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ii spun unui baiat ca sunt indragostita de el?(va rog nu imi spune-ti raspunsuri gen: du-te la el si ii spui bai eu te plac)
Dau funda!

Multumesc Anticipat!

Răspuns Câştigător
| cosmin2344 a răspuns:

De ce trebuie sa astepti,de ce trebuie respectata aceasta regula nescrisa ca el trebuie sa faca primul pas? imagineaza-ti ca il opresti pe strada in mijlocul multimii,atinge-i usor mana,priveste-l cu dulceata de care numai voi puteti da dovada si intreaba-l? ce mi-ai spune daca ti-as marturisi ca sunt indragostita de tine? Lexy,sunt momente in viata fiecarui om ce vor ramane adanc intiparite in memorie pentru tot restul vietii,acesta va fi momentul pe care el nu-l va uita niciodata cu siguranta, si se va simti mandru si unic ca lui i s-a intamplat asa ceva, e vorba de magulirea amorului propriu.astept sa-mi spui ce-ai facut, demonstreaza ca nu esti o lasa, si aduni fericirea de pe unde o gasesti,.cu bine. mihai

3 răspunsuri:
| TraficantDeTurtaDulce a răspuns:

Draga Lexy. Mi s-a intamplat cu cel mai dragut baiat din scoala.si pur si simplu.am facut rost de id`u lui si am incercat sa aflutongue.ce ii place.imi poveste nu stiu ce chestii despre el...si ma faceam ca sunt foarte interesata.si mi-a cerut sa ne intalnim.si asta a fost.sunt cu el de 5 anilove struck.si exact acum.el mi-a spus sa scriu acest raspunssmug. Deci multa bafta:*

| Iisusa a răspuns:

Du-te la el si ii spui bai eu te plac

Răspuns utilizator avertizat