Ai fi mult mai fericita dacă nu iau spune deloc, vrei sa ai copii la 15 ani? Când eram la spital pentru naștere era și o fata de 15 ani pe care tatăl copilului o parasise demult și plângea ca un copil neajutorat. Găsești ușor po e cineva care sa profite de inconștiență ta. Ai fi mult mai fericita dacă ai așteptau sexul pana la căsătorie altfel te așteaptă nefericire garantata.
Ti-e rusine... foarte bine NU esti pregatita.Sexul nu e activitate pe care o bifezi la 15 ani.
Asteapta sa cresti, informeaza-te si mai vorbim dupa.
îi spui Adevărul ca vrei să-și bată joc de tine și ca atâta te duce capul la 15 și ca prinți tăi nu-și doresc asta da tu sta vrei.
Revinoți copile revinoți ca sunt destule mame în românia de 15 uite așa v bateți singuri joc de viața voastră ce ai tu nu este rușine și prostie mare lipsa de conștința imensă...
Te sfatuiesc sa nu... mai asteapta un an sau doi macar, si pana atunci invata educatia sexuala pe paine. Sunt destule ametite in Romania care cred ca daca freci penisul cuiva, ramai insarcinata.
Standare duble, daca era vorba de un baiat, toata lumea sarea si dadea sfaturi, daca e fata, lasa, sa nu faca, ca i rusine si ca ramane gravida
Mai bine aștepți până împlinești 17-18 ani și după aceea faci sex. Nu cred că vrei să te trezești gravidă acum. Chiar și dacă porți prezervativ nu știi ce intenții are acel băiat. Poate să-l spargă sau să facă alte chestii periculoase. Atunci când faci sex trebuie să îți asumi responsabilitatea că poți deveni gravidă.
Ceva îmi spune că nu ești la prima experiență sexuală. Ce zic eu, cred că dai lecții altor fete mai mari. Problema ta nu e sexul în sine ci faptul că nu știi cum să abordezi subiectul cu acel băiat.
Sincer nu o să îți dicteze nimeni ce sa faci,tot tu hotărăști lucrurile.
Însă totul este prea rapid,nici nu aveți organele dezvoltate complet, poate pe el nu o sa îl afecteze, dar tu poți chiar sa ai cancer pe viitor.
Dacă nu ai putina educație în spate încât să știi să te protejezi, atunci este și mai rau, nu cred ca îți dorești o sarcina la 15 anișori sau bolile cu transmitere sexuala.
Și da, îți recomand videoclipuri despre primele experiente, despre tot, o sa vezi ca nu este nimic o joaca de copii, personal mai bine alegi calea masturbării, de cât să ajungi pe viitor sa regreți.
Mare branzã. Un baiat este judecat pe toate planurile, nu numai cel sexual.
Spunele despre standarde duble celor care ii ai la seen.
Ai fi mut mai fericita dacă nu i- ai zice deloc și pe viitor ai alege sa respecți planul Creatorului și ai face sex numai după căsătorie. Dacă mai culegi și ceva boli cu transmitere sexuala, ramai cu mâncărimi acolo pentru toată viata. Poate mai ramai și însărcinată și la 15 ani nu e mare eroism. Când l-am născut pe fiul meu care acum are 9 ani era o fata de 15 ani care aștepta și ea sa nască, era speriata și plângea, tatăl copilului dispăruse demult din viata ei, un copil speriat aștepta să nască un alt copil.
Sunt pregatita, dar nu stiu cum sa-i zic pentru ca nu suntem impreuna desi ne placem reciproc.
Daca faci sex nu inseamna ca o sa fii gravida, revino-ti tu!
Poate esti doar indragostita, eu zic ca la 16 ani scoala ar trebui sa fie pe primul loc.
Nu stiu cum esti pregatita!
Nu stiu ce informatii detii.
Una e sa va placeti, alta e sa iubiti.
Eu zic sa astepti cel putin pana la 16 ani, varsta consimtamantului, pentru un raport sexual fara probleme.Sau si mai bine 17 -18 ani cand corpul(si mintea) sunt pregatite.
Cum ii spui? Il intrebi si tu asa... n-ai vrea sa-mi ungi lantul de la bicicleta? Nu vrei sa ma inveti parcarea cu spatele? Imi arati cum se parcheaza un Cadillac roz? Ai auzit ca mi-am luat veverita si nu are cine sa o dreseze?
Lasand gluma la o parte, mai bine te-ai interesa cum sa te feresti de bolile sexuale si de sarcini nedorite! Daca nu e gay o sa inteleaga el ce vrei tu.
loredana_4897 întreabă: