| onutsaaa a întrebat:

Cum ii zic unui baiat ca nu mai mergesad. fara sa-l ranescstraight face

7 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

"Uite, m-am gandit foarte mult la asta si nu vroiam sa fie asa. Relatia asta nu mai merge, a fost frumos cat a fost, dar am ajuns la concluzia ca nu mai are rost si ca ne mintim reciproc. Sper sa nu te supere decizia mea si sa nu ma urasti, sper sa ramanem in relatii bune dupa asta, sper sa ramanem prieteni. happy"

| LaraDésire a răspuns:

Il ranesti oricum chiar daca i. o spui in alt mod. Daca vrei sa te desparti de el intr. un mod mai frumusel incearca sa fii putin mai retrasa, mai rece cu el si apoi sa ii explici de ce nu mai merge, ce s. a schimbat in relatie. S.ar putea sa ramaneti prieteni buni sau sa il pierzi de tot.

| DaDaAndrei a răspuns:

Cel mai bine este sa-i spui adevarul...in final o sa aprecieze sinceritatea ta happy

| cataaa a răspuns:

DaDaAndrei are dreptate dar daca nu poti sa fii sincera ii poti spune ca a intervenit monotonia, ca vrei sa luati o pauza pentru ca nu te mai simti bine in relatia asta. Nu o sa ii pice bine dar, incearca. Bafta :*

| Ea_3507 a răspuns:

Pai nu e foarte simplu. crying Asa sunt si eu, nu stiu cum si ce sa zic ca sa nu ranesc oameni pentru ca stiu cum e sa fiu ranita si nu e deloc un sentiment placut. sad Ai putea sa ii spui ca ai dori o pauza si ca vrei sa fi singura o perioada pentru ca simti ca relatia nu mai merge asa cum ti-ai fi dorit/inchipuit. straight face Succes! happy

Deed

| Ea_3507 a răspuns:

@DaDaAndrei, nu toti apreciaza sinceritatea.winking Unii prefera sa ii minti numai ca sa nu sufere. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

'bhai...uite...nu mai merge." chiar daca nu mai merge, ce vrei sa ii zici altceva?

Întrebări similare