@multimoak se numeste Flirt - si a flirta. A filtra vine de la filtru si are alta semnificatie
@madalinnna hai sa iti dau un sfat avizat: baietii oscileaza intre doua capete: dorinta de a fi apreciat, asta e capatul cu orgoliul si instinctul de "vanator" care il impinge sa raspandeasca seminte pe tot ogorul. Asa ca ar putea fi situatiile (intalnite frecvent ):
-daca stie dinainte sa fiti impreuna ca te poate avea oricand, te va considera o zona sigura si isi va indrepta atentia spre alte "parcele" sau va putea cauta o stimulare mai puternica pentru orgoliul de "vanator" insistand spre o tipa care ii pare mai greu accesibila. Si avand siguranta de sine pe care i-o ofera aprecierea ta, ar putea-o considera-o ca pe un backup. Fiind mai sigur pe sine va avea si sanse mai mari cu altcineva. Deci ai grija cum oferi, ce, si cand, in functie de persoana. Unii trebuiesc tinuti in sah daca vrei sa le mentii interesul.
-altii au nevoie de afectiune si nu au un orgoliu atat de lacom, in schimb ar putea fi mai retinuti sau nesiguri si atunci daca nu sunt convinsi, sau mai rau, daca nici nu afla despre ceea ce simti, nu iese nimic - pentru ca tu te astepti ca ei sa faca primul pas si ei habar n-au despre asteptarile tale. Cu unii chiar poate ajuta sa insisti pana se conving ca ai ceva special pentru ei, si nu e felul tau de a flirta cu toti baietii.
Daca reusesti sa detectezi cam pe unde e baiatul ala in toata povestea asta, si cu putina experienta, ai putea avea sanse sa conduci lucrurile dupa bunul plac. Multe femei reusesc sa prinda schemele si n-am vazut de putine ori tipe care au prins cateva idei din zbor si, fara sa arate grozav, joaca baietii pe degete. Insa acele relatii sunt niste minciuni, cand te indragostesti de cineva nu te apuci sa ii faci analiza psihologica. Ar trebui macar in mare sa iti dai seama cam ce fel de baiat e, daca asta e ceea ce iti trebuie, si, in linii mari sa stii cum te apropii de el in functie de pozitia lui intre acele doua capete: nevoia de dragoste si instinctul de imperechere. Nu suntem toti la fel si nu exista reteta unica.
Vrei sa iti zic cum l-am cucerit eu pe al meu? cand am simtit ca il plac f mult si vreau sa fie al meu, am facut primul pas:eu l-am invitat in oras si tot eu l-am sarutat prima.suntem impreuna de-atunci, adica de vreo 6 luni, si mi-a demonstrat de multe ori ca ma iubeste. daca el este un timid, atunci actioneaza tu!:*
Pai eu zic ca este destul de simplu daca ai incredere in tine.asta conteaza cel mai mult.Trebuie sa iti alegi tinta cu mare grija si mai apoi sa pari interesata de el.Trebuie sa pari timida, pentru ca baietilor le plac fetele timide, dar sa nu exagerezi...mai trebuie sa te lasi greu cucerita, pentru ca asta face baietii sa te doreasca mai mult.restul vine de la sine xd
theprettylittleliars întreabă: