Pai ai ajuns sa iti fie frica sa ai o discutie q el?
bine ar fi sa-i aduci l qnostinta lucrurile astea si daca el nu se schimba sa iei masuri ...adica,u crezi ca merita sa ai o rel q un om care nu te respercta?
si problema nu cred ca e la tine!
vb q el si clarificati-va situatia!
succes!
pup!
Din cate stiu, nu numai acest lucru te deranjeaza la iubitul tau. Din ce mi-aduc eu aminte, ai mai avut incomoditati asupra el, din intrebarile date aici.
Toate astea adunate, nu-ti dau un mare semn de intrebare?
Prietenul tau ar trebui sa fie linistit si sa isi traiasca viata la maxim fara sa se enerveze pentru ca doar o viata are. Tu ai putea sa ii spui ca daca continua asa ar putea avea o boala nervoasa sau ai putea sa-i dai niste calmante si niste sfaturi.
Daca de acum face de-astea, eu zic sa fugi cat vezi cu ochii... ce sa discuti cu el? de ce e el asa? si? ce te astepti sa-ti raspunda? ok, ii spui frumos, ii pui in vedere ca dc nu se schimba nu va fi bine pentru voi? si? ori se va schimba, doar pentru putin timp, pentru ca nu se poate preface atat de mult, ori nici macar nu-si va da silinta sa se prefaca pentru ca asta e el si n-are cum sa se schimbe si nici nu vrea! poate vom mai auzi de tine, dar cu siguranta nu va merge mai bine, din contra, ai putea sa te astepti si la alte faze si mai urate...nu meriti mai mult oare?
Cand deschisi subiectul nu ii reprosa.adica"ma ma deranjeaza ma superi" nu, nu asa.incearca sa i spui :uite iubire nu ai vrea totusi sa nu mai fii atat de nervos, nu crezi ca ar fi mai bine? asa ar merge si relatia noastra excelent si imi aduci si mie zambetul pe buze.stiu ca poti, dar spune mi si ce s a intamplat vorbeste mi deschis descarca te ca.considera ma in acest moment cea mai buna prietena a ta, nu iubita"dragostea aduce dragoste si ura aduce ura SIA. vorbeste i calm si sa nu faci greseala sa te enervezi daca incepe sa tipe.fii calma si vb frumos in continuare