Inseamna ca e timid, tu continua sa i spui ca il placi si poate cine stie va prinde si el curaj sa iti marturiseasca asta
Spun doar atat : Dragoste cu sila nu se face
Nu mai e nevoie sa mai zic nimic. Citatul spune totul. Daca il intelegi e ok.
Bye Bye :*
Bună, ai putea să vorbesti cu el pe facebook, mess etc. şi să vorbiţi deschis, iar la un moment dat să îl intrebi dacă te-ar vedea pe tine ca viitoare iubită sau o altfel de întrebare... S-au ai putea să îl întrebi dacă te place şi dacă zice că nu să incerci să afli de ce şi cam asa... Oricum dacă nu o să fiţi împreună nu uita că mai sunt băieţi poate chiar mai buni ca el .
Baftă, sper că te-am ajutat şi fundăăă
Ai un pic de incredere in el, aia nu e rusine crede-ma, pur si simplu nu te place .
1. Este timid si nu vrea sa recunoasca.
2. Nu te place
3. Esti prea insistenta.
Oricare din variantele de sus sunt plauzibile.
In primul rand NU AI CUM SA FACI PE NIMENI SA TE PLACA.TOTUL VINE DE LA SINE.
In al doilea rand : un baiat ar recunoaste imediat daca ii place de o fata cand ea face primul pas, de ce te-ar minti? Poate testele tale sunt gresite poate baiatul place pe altcineva daca tot nu esti sigura mai intreaba-l odata si nu te astepta sa-ti sara in brate daca a zis odata ca nu te place.
Daca te-ar fi placut cu adevarat, nu ar fi ezitatat, stiind totodata ca si tu il placi. Sentimentele se impartasesc, si sa stii ca persoana pe care o placi te place si ea, te face sa o vrei mai mult nu sa te indepartezi si sa spui " nu imi placi". Nu stiu, adevarul doare uneori.
Marea mea problema e ca lumii ii place de fata baietoasa din mine(asta sunt eu)... dar el spune ca sunt ciudata prin felul meu de a fi
ALEXANDRA1356 întreabă: