| Blayr a întrebat:

Cum îl fac pe iubitul meu să înţeleagă că vreau să ieşim mai des? În ultimul timp ne vedem foarte rar! Îl văd decât dacă sunt în trecere pe la poarta lui sau dacă are el chef să vină la mine să stăm pe afară (în ultimul timp, destul de rar). Înainte ieşea în fiecare zi cu băieţii, acum stă numai în casă. Azi l-am văzut decât
15 minute toată ziua! 10 minute de dimineaţă şi acum pe seară 5 minute. Înainte ne plimbam pe malul Dunării, mergeam la ştrand, etc. Nu vreau răspunsuri gen "nu iese pentru că nu vrea să fie cu tine" sau ceva de genul pentru că ştiu sigur că nu asta e cauza! Când îl chem undeva, ori n-are chef, ori are treabă, ori nu poate, etc. Ce e de făcut?

6 răspunsuri:
| Metempsihoza a răspuns:

Pur si simplu ii spui ce gandesti, exact cum ai facut-o aici.

| pretty34 a răspuns:

Sa-i spui ca vrei sa petreaca mai mult timp cu tine si cat de ocupat ar fi trebuie sa-si faca timp si pentru tine. Incearca sa-i explici ca ai nevoie de el, ca te deranjeaza comportamentul lui si sa vezi si el ce face. Daca e 'iubitul tau', atunci te va intelege, restul depinde de tine.

| Devyd a răspuns:

Pai spune-i ca ti-ar placea sa va vedeti mai des, dai motive sa iasa cu tine gen : cheama-l la un film, suc...etc.
Poate trece printr-o perioada dificila si nu ti-a spus sau ii este rusine sa o faca,vorbeste cu el,intreba-l daca e totul ok.
Cheama-l sa va plimbati pe mal, sau vorba ta la strand.
Dar serios, daca tot timpu n-are chef, nu poate sau are treaba, atunci ceva nu e in regula pentru ca nu pot sa cred ca chiar nu are timp de tine deloc.
Vorbeste cu el, intreaba-l daca s-a intamplat ceva, spune-i ca ai nevoie sa te vezi mai des cu el.
Multa Bafta.

| ionut2424 a răspuns:

Comunicarea este cel mai bine, vorbeste cu el deschis, spune-i ce ai vrea sau ce iti place. asa e cel mai bine, fara comunicare nu rezolvi nimic. succes

| TcdTcdTcd a răspuns:

Parerea mea este sa va intalniti intr-o zis si sa clarificati problema. Cel mai bine ii sa-i spui ca te deranjeaza ca nu-ti mai acorda atentie si ca nu se comporta la fel cu tine.
Poate are o problema in familie, sau cine stie, alte situatii.
Asigura-i sprijinul tau, spune-i ca poate conta pe tine si ca orice ar fi o sa treci peste.
Asa, cu siguranta o sa-ti spuna ce problema are si asa o sa gasiti impreuna o solutie.
Vreau sa reamintesc, discutia asta trebuie sa fie neaparat fata in fata ...asa poate o sa-ti dai seama si dupa mimica fetei care ii problema sau poti vedea daca iti ascunde ceva!
Sper sa mearga!
SUCCES >:d

| nklfjagfalkhgalkgh a răspuns:

Incearca sa fii mai deschisa cu el sa ii spui ce simti sa ii spui ca iti lipseste foarte mult, ca el e singura persoana cu care te simti in sigurata, ca ai vrea sa il vezi mai mult (de ex. ii spui ca daca s-ar intampla ceva cu tine sau sa ai ceva accident si el sa nu fie langa tine cum s-ar simti atunci sper sa inteleaga ca ai mai multa nevoie de el ). Spune-i daca are ceva probleme in familie sau in viata de zi cu zi sa iti spuna sa fie deschis ca doar de aceea sunteti un cuplu sa va ajutati reciproc.