| miruna_1419 a întrebat:

Cum il fac pe prietenul meu sa se simta cat mai bine? Am un iubit de 10 luni si ceva si nu ne-am inceput inca viata sexuala si nici nu am de gand prea curand, in afara sexului oral (pe care sigur nu-l practic de curandwinking ) ce altceva as mai putea face sa-l fac sa se simta in al 9-lea cer? prin ce zona sa-l sarut pentru a provoca o placere foarte mare? happy mersi celor care au raspuns SERIOS la aceasta intrebare happy

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă tot faci sex oral încearcă şi anal, aşa rămâi virgina vaginal!
Maturizaţi-vă şi terminaţi cu perversiunile.
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| eduard89 a răspuns:

Practic nu ai cum. Sexul este probabil cea mai buna metoda prin care sa innebunesti un barbat. Avand in vedere ca sunteti impreuna de 10 luni si nu practicati sex, relatia s a dus intr-un nivel maxim de monotonie. Barbatii pot fi innebuniti pe perioada scurta, dupa un anumit timp numai jocurile din pat pot fi considerate adevarate placeri. 2 la mana, barbatii nu pun pret pe romantism prea mult, crede ma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Decat sa il lingi ca un caine, mai bine fa dragoste cum a lasat Dumnezeu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il faci sa se simta bine in urmatorul fel. Fai mincare, spalai hainele,
Vasele si atunci o sa se sinta bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ai si tu are orice femeie si poate sa ii dea cum am mai spus oricum orice barbat mai incearca si alta femeie de aventura dar sa se simta bine fate sluga lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te-ai culca cu el va fi foarte fericit si eu am relatie de 1an jumate si eram la fel ca tine m-am culcat cu el sh acum e foarte fericit. sfatul meu.