| Fritsa a întrebat:

Cum il fac pe un baiat sa nu ma mai placa?
Problema este ca un guraliv i-a spus unde stau si vine de dimineata cu unu si ma trezesc din somn sa ies afara.Ies nu fac nimic ma pun pe bordura vin toti prietenii lui se pun in jurul meu iar eu vorbesc la telefon straight face. I-am zis unui prieten de al lui sa ma lase ca nu-l suport dar el tot incearca sa ma impresioneze.Nu vreau sa-l ranesc dar nu ma poate obliga. Ce fac sa scap de el?

7 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Păi nu ieşi afară. Faptul că tu ieşi afară când te cheamă îi arată că şi tu îl placi. Baftă!

| anad a răspuns:

De cate ori crezi ca ar veni si ar sta de fraier daca tu n-ai iesi? Ii dai sa inteleaga ca vrei, dar ca te si joci cu el. Sigur ca vin si prietenii lui la spectacol gratis: tu vorbind la telefon si ei facand caterinca!

| BeautyTeacher a răspuns:

Ceva in genul am patit si eu, pai nu mai iesi afara cand te cheama, pe mess sau la telefon nu vorbi frumos cu el, adica nu ii da impresia ca si tie iti place de el trmitandu-i emoticoane gen ":*", apoi incearca sa ai o discutie serioasa cu el spunandu-i ca nu iti place deloc de el si sa te lase in pace.

| Catalion a răspuns:

Mananca ceapa cu usturoi si ai sa vezi ca o sa fuga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa i spui ca nu i
l placi si punct

| dorin_8977 a răspuns:

Ignoral... e cel mai simplu.se v-a plictisi sa te streseze

| alle13 a răspuns:

Pai. Cu baietii este mai dificil chiar daca va vine sa credeti sau nu, sa stiti ac baietii in adancul lor sunt sensibili. De aceea este bine sa ii zici calm ceva de genu: Imi pare rau dar nu va merge. Poate in viitor. Miar face placere sa ramanem prieteni buni etc. pa.