Daca te iubeste pe tine vine singur... Nu e normal sa iubesti pe cineva, dar sa fii cu altcineva!
Este ciudat sa iubesti pe cineva si sa stai cu altcineva. Crezi ca e adevarat? Poate tie iti spune ca te iubeste pe tine, ei ii spune ca pe ea o iubeste. Pentru ca sa se intoarca la tine trebuie in primul rand sa plece de la ea. Adica sa faca o pauza, sa se gandeasca ce vrea, sa realizeze si el pe care din voi iubeste de fapt. Psihologii spun ca :
"Psihologii au studiat foarte amanuntit fenomenele care se intampla in cuplul reunit in urma unor despartiri temporare pe durate diferite. Cercetatorii au observat ca reunirea cuplurilor este insotita de succes in putine cazuri
Cauzele sunt multiple si deseori extrem de complexe. Dimpotriva, putinele reusitele in viata unui cuplu care a fost dezechilibrat de tragedia unei despartiri se datoreaza atat sentimentelor de atasament afectiv, unei compatibilitati comportamentale si psihologice a ambilor parteneri, si mai ales acceptarii unor compromisuri."
Vezi mai multe la adresa
http://www.rasarit.com/vb/showthread.php?t=3296
Cum te iubeste, dar sta cu alta? Daca te-ar iubi ar fi cu tine nu? Este imposibil sa iubesti pe cineva si sa nu-ti doresti sa fii cu persoana respectiva.
Cum?
Existe zeci de teorii...ba legate de indiferenta.ba sa'l cauti.si etc.
Depinde de la o persoana la alta. Daca persoana a hotarat sa plece, sigur a avut un scop si un motiv.
Am patit'o si eu...si.nici eu nu stiu cum sa faci sa se intoarcamereu trebuie sa fii tu! daca te place asa cum esti, poate va veni inapoi sau veti ramane prieteni.nu exista iubire eterna.