| madutzyk a întrebat:

Cum il faci sa-si dea seama ce a pierdut?

Răspuns Câştigător
| yami a răspuns:

Consumi energie si timp pentru ceva ce nu mai merita? eu zic sa-ti focalizezi iubirea si atentia spre un om care nu fuge, pentru ca ai o valoare! si sa vezi ca atunci cand vei fi fericita si EX isi va pune unele intrebari: "de ce altul poate fi cu ea si sunt fericiti, oare problema am fost eu?"

6 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Nu are rost sa te mai gandesti la el, in privinta de asi da seama ce a pierdut fii sigura ca dupa diverse partenere o sa isi dea seama ce a pierdut, nu dispera incearca sa treci peste asta.Bafta.

| ada a răspuns:

NU trebuie sa faci nimic.Isi va da singur seama, daca gandeste, bineintels.

| Swabia a răspuns:

Scuza-ma ca sunt rautacioasa, dar poate pentru el nu ai insemnat nimic! ...Prin urmare in ochii lui poate nu a pierdut nimic! ...Si in plus nu are nici un rost!winking

| mihalitza a răspuns:

La ce te-ar ajuta? Eu zic sa-l uiti si sa-ti gasesti pe altcineva care sa-ti merite dragostea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar, la ce te-ar ajuta. uita-l si fii sigura ca daca a pierdut ceva, isi va da seama de asta. atunci, se va intoarce sau, va fi prea tarziu. pina atunci tu iti vezi de viata ta si iti vei gasi cu siguranta pe cel care va sti sa te pretuiasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa faci ceva anume, poate cu timpul, va regreta.ai atunci se va gandi ca pierdut ceva.