La anii tai, cu siguranta invatand mai mult ca el.Ia-ti adio de la prieten la varsta ta.Ai 7 ani?
Sa-i vorbesti de,, fostul,, sa te uiti dupa altul si sa zici ca ce bine arata tipul....metode ar fi dar astea cred ca ar fi suficiente pentru ati face gelos prietenul
Ce rost are? Daca imi dai mai multe detalii te pot ajuta [daca ii faci doar in scopuri "rele" poti sa uiti]
Gelozia este o boala psihica tine de educatie si de modul in care inveti sa privesti lumea si relatiile cu cei din jurul tau.pentru ce sa faci gelos? ori exista dragoste si totul este ok ori nu exista si nu are rost.La fel de bine te-as intreba ce e cand din fire esti obisnuita sa flirtezi pentru simplul fapt ca iti place asta? Fara sa duci lucrurile mai departe inseamna insa ca poti face rau celuilalt.crezi ca e o perspectiva buna? Simti stai nu simti pleci, e mai simplu si mai eficient.
Eu zic sa iei cartea de limba romana s-o faci geloasa pe cea de matematica ca dupa aceea, sa vina matematica la tine si sa va intelegeti bine, dar s-ar putea sa devina mai geloasa cartea de geografie si mai bine ramaneti prieteni toti trei. Dar, sa nu uiti de cartea de biologie, ca are o fire mai geloasa si nici pe cea de istorie ca e mai sensibila de felul ei. Va veti distra minunat impreuna!
Intalneste-te cu unu mai urat decat el si o sa se intrebe... cum iese cu asta eu sunt mai frumos k el
Il poti face putin gelos daca stai mai mult timp treaza decat el sau daca iesi mai des cu prietenele in oras dar asa, sa fie vorba despre provocarea unei mici gelozii, nevinovate chiar, altfel risti sa-ti strici relatia. Bafta!
PandaCrusher întreabă:
Anonima17191 întreabă: