| angelsforever a întrebat:

Cum îl pot face pe crush-ul meu să se îndrăgostească? Înafară de metoda îmbrăcatului vulgar pe care o folosesc majoritatea fetelor şi femeilor. Bleah.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ii arăți ceea ce ii poți oferi,majoritatea fetelor se considera obiecte sexuale,tu cum te consideri? Depinde și ce varsta are, ca doar nu se însoară cu tine,dacă tu îl placi, îl plac și altele, o sa între în relație cu maximul lui potențial, du-te la sala, baga dieta, vezi de forme, ca asta frumoși sunt rari, vreo 20% din noi restul sunt onlyfreind sau provideri cu care stati pe bani, când ai vreo 35 și esto uzata vaginal vezi de prosti aia din onlyfreind și te compromiti cu ei, dar tot o sa vrei cu aia hot

| Drimmero a răspuns:

Nu poti face pe nimeni sa se indragosteasca, asta trebuie sa vina natural, altfel nu are cum, deci cu sila nu se poate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă nu te o remarcat pana acum nici nu o va face.

| angelsforever explică (pentru anonim_4396):

Suntem bff, el uraste celelalte fete din clasa noastra (imi e si coleg de clasa), alea sunt proaste si se imbraca indecent (crop top-uri, blugi pana-n gat, fuste scurte, uneori fishnet etc.). E un baiat cuminte.

| anonim_4396 a răspuns (pentru angelsforever):

Te o băgat în zone friend happy ia ma pe mine eu sunt valabilwinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Friend zone* damn task

| Annaaaaaa5115 a răspuns:

Băieților le plac fetele cuminți.Nu fetele care umbla aiurea.Le plac fetele cu care sa aibă ce vorbi.Dar mai ales fata sa nu fie prefăcută.Sa fie ea însăși si naturala.Sa aibă simtul umorului si sa stie de gluma. Sper ca te am ajutat. Daca vrei sa mai vb scrie-mi in pv

| RAY a răspuns (pentru Annaaaaaa5115):

Alea îs cele mai mari javre, ipocrite, tarife alea cuminți, mai bine prefer una nebuna, sincera, rea

| anonim_4396 a răspuns (pentru Annaaaaaa5115):

Fetele cuminți ridica repede coada când dau de un bad boy sunt cuminți pana se stinge lumina.

| palaxce111 a răspuns:

Daca vrei sa te ajut trebuie sa vb in pv pe sau ceva ca sunt prea multe detalii

| raresbestww a răspuns:

Sa joci minecraft 12 ore pe zi sau remi cu baieti pana la 5 dimineata

| Gieani a răspuns:

Va trebui sa îți iei pantaloni mulați cu tanga