| dulc3'maria a întrebat:

Cum il pot face pe iubitul meu sa ma doreasca? el vine la mine in fiecare zi dar sta putin in scara cu mine si vreau sa stiu cum sa il sarut. unde? mersihappy

8 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Pe botic, saruta-l! Imbraca ceva mai scurt daca ai ce sa expui!

| DevilLife a răspuns:

laughingharciog e de groaza.La plecare saruta-l pe buze imbratiseaza-l si in acel moment saruta-l pe gat! Cred ca partea cu sexul oral e prea devreme

| teroristu_7134 a răspuns:

Fa-i un sex oral si lasa-l sa işi dea drumul in gura ta si apoi inghite-i sperma si spune-i ca mai vrei

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Vrei sa stii cum se saruta? Cu gura?
unde se saruta? Pe gura si pe gat. Si cum a zis harciog, sex oral. Sexul oral e un moment unic atat pentru fata cat si pentru baiat. Bafta si nu fi timida!

| NickiMinaj a răspuns:

Ce sfaturi... sex oral in scara. laughing Superb, ce metafora a vietii...

Saruta-l incet si apasat pe buze.

mariana
| mariana a răspuns:

Ar fi trebuit mai intai sa ne spui ce varsta ai si atunci puteam sa-ti dam un sfat demn de urmat pentru varsta ta si nu primeai niste raspunsuri care se vor "tari" dar in schimb sunt penibile.
Pentru baietii care au raspuns la aceasta intrebare, purtati-va mai demn si raspundeti cum se cuvine. Se vede bine ca intrebarea este pusa de o copila care nici nu prea stie ce inseamna a "dori", atunci cand serefera la relatia cu un baiat.
Nu cred ca este bine ca tu sa-l provoci si sa-l faci sa te doreasca pentru ca, poti sa "primesti" ceva la care nu te astepti.
S-a facut vorbire de sex oral si baietii considera ca este "extraordinar" pentru fete, eu consider ca doar pentru ei poate sa insemne ceva, fata doar se discrediteaza purtandu-se asa.
Lectiile despre educatia sexuala ar trebui sa le primesti ceva mai tarziu cand vei fi destul de mare pentru a cunoaste la ce consecinte te expui incepandu-ti viata sexuala. Daca un baiat de doreste atunci este vorba exclusiv de sex. Daca un baiat te iubeste, el iti cauta prezenta, te curteaza, se simte bine cu tine si atunci si tu vei invata la timpul potrivit ce trebuie sa faci pentru a va simti amandoi bine.
Daca va apucati sa va sarutati in scara blocului vei avea de auzit comentarii din partea vecinilor si parintii tai atunci vor afla si se vor supara pe tine.
Daca iti place de baiatul respectiv, vorbeste cu mama ta, invita-l in casa, vizionati un film impreuna, navigati pe internet, discutati si atunci totul va fi mai discret si tu si el va veti simti mai bine.
Sper ca sfatul meu sa te ajute si sa te ajute sa fii demna in comportament pentru ca acesta este bunul nostru renume si trebuie sa tinem la el.
Multa sanatate si sa cresti mare.

luciana
| luciana a răspuns:

M-au uimit si dezgustat raspunsurile baietilor mai ales ale lui "harciog" pe care il credeam altfel. E revoltator ca voi baietii, va discreditati singuri raspunzand aici si puteti sa confundati o fata timida si sincera cu alta cunoscatoare si perfida. Practic sunt dezamagita de ce se intampla pe acest forum si cum decurg acum conversatiile si sfaturile celor ce ne-au inselat asteptarile aici si ma mira cum de sunt permise altfel de raspunsuri. Candva, pe acest forum se tinea cont de bun simt si raspunsurile cu exprimari vulgare erau sterse din start. Raspund acum intrebarii : Fii Tu, asa cum esti mereu : sincera, timida, nepriceputa si lasa timpul sa curga agale. Acum traiesti clipa acesta unica de apropiere fata de celalalt din viata ta, nu forta nota si fii Tu asa cum te porti in fiece zi cu ceilalti, caci cu siguranta vei fii apreciata pentru curatenia sufletului tau si pentru ceea ce esti acum. Timpul nu se va intoarce nicicand, oricat l-ai striga cu disperare uneori... Nu te avanta sa pasesti iute in viata asta plina de neprevazut si incearca te rog intai, sa cunosti foarte bine pe cel caruia ii daruiesti clipa unica din viata ta, nu te grabi, cantareste de doua ori ce vrei sa faci si cu siguranta va veni la timpul potrivit si aceea clipa unica de fericire pe care o doresti, dar trebuie sa poti sa pasi cu incredere alaturi de El pe acest drum necunoscut. Intotdeauna, este timp pentru toate in acesta viata. Acum se leaga cea mai frumoasa prietenie din viata ta, ai sa vezi. Iti doresc tot binele din lume, bucurii cu carul si succese in noul an scolar. P. S. Apreciez cele scrise de fete, Lucien.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand cati ani are el cred ca trebui sa spui si daca e mic poate nici el nu stie cei a iubi pe cineva sau a dori sau poate si el asi doreste acelai lucru dar nu stie cum sa se apropie de tine mai mult sau ai este rusine