Sincer,cati ani ai?
Vrei sa mearga cu tine in dormitor in doi?nu prea inteleg ce vrei sa zici prin asta sau
Traiesti intr o casa pe pamant
Dar o sa ti spun ce sa faci :-p
Poti sa pregatesti mai intai o cina romantica, cu muzica etc
Si dupa sa pui petale de trandafir pana la camera cu biletele de dragoste
Si cand ajungeti in camera va dezlantuiti :-)))
Ii spui ca sa vina la tine acasa ca te plictisesti si esti singura, si cand vine il iei si il duci in dormitor apoi va faceti treaba.
Cel mai bine ii spui ca esti pregatita sa faci pasul cel mare. Incepeti sa va sarutati, sa va mangaiati, sa va dezbracati...Cand sunteti excitati treceti la actiune. Uitati-va si voi la un film pe net, sa vedeti cum sta treaba, daca nici unul nu aveti experienta. Pentru tine o sa fie putin dureros prima oara si o sa sangerezi(atentie la lenjeria de pe pat, sa nu lasati urme!), si daca mai faci din nou, o sa te doara putin. Multa bafta!
Alintăte pe lîngă el.începeți să vă uitați la un film de dragoste. apoi sărutațivă și du-l în pat cu încetul. apoi spune-i în pat că iubești și tot așa...
Niste saruturi pasionale in drum spre dormitor! prost sa fie si sa nu-si dea seama!
Eu am 14 ani.Iar el 16.Ne-am intilnit azi la o cafenea si i-am spus sa vin simbata la mine pentru a sta cu mine si a acceptat...
St de acord cu razzy23 esti prea mica! cu el nu o sa stai toata viata! te asigur de asta! si dupa o sa regreti! dupa ce o sa va despartit! totusi eu zic sa te mai gandesti inainte sa faci acest pas sh sa iei decizia corecta
anonim_4396 întreabă: