| ghineanamaria a întrebat:

Cum imi dau seama ca baiatul,pe care il iubesc(care stie asta)si care spune ca simte ceva pentru mine, ma iubeste?

Adica ce dovezi ar putea sa-mi dea ca sa imi dau seama ca ma iubeste?

Răspuns Câştigător
| inger02 a răspuns:

niste lucruri marunte. de ex : te suna mereu, iti tm mesaje frumoase, iti faci mereu cate o surpriza, e mereu protector si iubitor cu tine, te face fericita mereu. cam astea sunt dovezile ca te iubeste.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Te ca joci cu vorbele. Tie iti place un baiat, probabil ca si tu ii placi lui si nu ai siguranta ca aceasta relatie va merge, adica nu stii daca el te place suficient pentru o noua relatie. Nici nu v-ati pupat si visezi la iubire! Stii ce este iubirea?

| ghineanamaria explică (pentru neutrino):

Crede-ma ca nu cunosti povestea.Ne-am pupat si luat in brate de chiar foarte multe ori...dar dehh cum am spus nu cunosti povestea si mi-ar lua chiar mulltt mult sa ti-o spunwinking.Cat despre iubire...nu-mi stii inima.

| neutrino a răspuns (pentru ghineanamaria):

Orice relatie din tinerete, are si un inceput si un sfarsit. Ce faci cu iubirea? O transferi la urmatoarea relatie?

Nu prea as vrea sa facem chat aici.
Se vede ca esti revoltat/a dar nu stiu de ce pe mine. Poate unii nu am uitat ce inseamna sa iubesti.

| neutrino a răspuns (pentru ghineanamaria):

Nu am dorit sa te supar. Poate candva o sa-mi dai dreptate. O seara buna!

Este posibilwinking O seara buna si tie happy

| ValyMT2 a răspuns:

Cel mai simplu e sa il intrebi.