Ma nu stiu pot fi multe explicatii poate pur si simplu nu a vrut nu poti obliga pe nimeni sa-ti zica la multi ani, poate nu vrea sa mai fie vazut in preajma ta acum ca are o noua iubita se presupune ca amicii ei i-ar spune daca acesta ar sta in preajma ta...de ce nu? ma uite si in privinta barfelor cum ca nu vrea sa stea mult cu actuala si bla bla bla asteapta sa vezi cu ochii tai si apoi sa vezi ce ai de facut nu mai crede in gura tuturor ca poate vor doar sa bage raca intre ei sau sa-ti dea tie sperante desarte
succes pup botoghina16 (fundita?)
Lumea vorbeste aiurea, un prieten de-al meu se lasase de prietena lui si imediat dupa a stat cu alta si inca sta, si noi toti ziceam ca nu o sa stea mult cu ea ca o iubeste pe fosta, si in plus asta e urata fata de fosta si ca bla bla bla, si cum toti spuneam ca nu o sa stea mult cu ea fosta lui isi facea sperante ca o sa se impace cu el, si a avut de suferit pentru ca el cu fosta statuse 8-9 luni nu mai stiu exact si acum sta cu fata asta care noi ziceam ca e urata ca nu o sa stea mult cu ea au aproape un an, si noi care vorbeam aiurea ce am facut, am dat vorbe aiurea si aia si'a facut sperante si a avut de suferit, pentru vorbe aiurea, asa ca nu te lua dupa lume.
Eu cred ca ii era rusine, asa is baietii cand trebuie sa faca ceva... oficial cum ar fi sa iti dea un martisor de 8 martie, sa iti ureze la multi ani, sa iti spuna condoleante, etc.chestiile sentimentale ii sperie pe baieti, daca a intrat pe tine pe mess sa iti zica e clar ca nu a avut curajul, nu e vb ca e timid sau nu, ii e greu sa iti spuna ceva ce necesita sa fie spus asa din suflet si poate nu stia cum sa ti'o spuna mai dragut.La cealalta chestie nu stiu ce sa zic, nu te poti lua dupa gura lumii, poate relatia lor nu merge cum s'au asteptat, dar avand in vedere ca nimic nu mai surprinde poate se vor intelege, sau poate nu.asta ramane de vazut.>
Mihaela024 întreabă: