astepti 9 luni de zile si vezi daca ai burtika mare atunci estiinsarcinata,,, daca nu nu,,
Pai ai mai multe greturi pe parcursul zilei, in special dimineata. ( si eu am greturi dimineata, dar nu sunt insarcinata deci depinde). Se spune ca sunt femei carora le vine ciclul peste in primele 3 luni, dar slabe sanse {concuzie: lipsa menstrei}. Poftesti la anumite alimente ( de ex: marul din sacosa unei femei.). Urinezi mai frecvent din cauza copilului.
Iti multumesc pentru raspuns :*. Este foarte bun Insa eu nu am nici un simptom.Nici greata, nici ameteli, pofte deloc .+ ca mi-a venit ciclul insa din cauza stresului ca as putea fi insarcinata m-a tinut vreo 3 zile Daca vrei iti pot spune povestea mea pentru a ma sfatui daca am de ce sa ma ingrijorez sau este totul numai in mintea mea...Te pup :*
Da sigur chiar sunt curioasa.
Iti multumesc pentru raspuns :*. Este foarte bun Insa eu nu am nici un simptom.Nici greata, nici ameteli, pofte deloc .+ ca mi-a venit ciclul insa din cauza stresului ca as putea fi insarcinata m-a tinut vreo 3 zile Daca vrei iti pot spune povestea mea pentru a ma sfatui daca am de ce sa ma ingrijorez sau este totul numai in mintea mea...Te pup :*:*
Iti multumesc pentru raspuns :*. Este foarte bun Insa eu nu am nici un simptom.Nici greata, nici ameteli, pofte deloc .+ ca mi-a venit ciclul insa din cauza stresului ca as putea fi insarcinata m-a tinut vreo 3 zile Daca vrei iti pot povesti, ca sa ma sfatuiesti daca am motive de ingrijorare :*