| Anonim5566 a întrebat:

Cum imi dau seama cand sunt excitata?

20 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Iti pun intrebarea pe primul loc al intrebarilor ciudate de pe TPU. uau, simti, cand te lovesti de unde stii ca te-ai lovit?

| Anonim5566 explică (pentru DNSK):

Poftim, atunci formulez altfel:ce inseamna sa te exciti? A si afla ca NU M-AI AJUTAT!

| DNSK a răspuns:

Esti mult prea mic/a pentru astfel de griji si probleme. tu ai alte treburi acum, sa asculti de parinti si bunici, de doamna, sa mananci sendviciul la scoala, sa iei note bune, nu sa stii cum e cand te exciti. parintii ar trebui sa te supravegheze mai mult

| unknownn a răspuns:

Ahhh ce mă excită întrebările de genu, mai zi mai zi că poate am norocu să fiu primul bărbat cu orgasme multiple!

| TMI85 a răspuns:

laughing)esti de belea sa mor eu! pur si simplu simti,la fiecare in parte este diferit! ti se intaresc sfarcurile,te umezesti,simti fluturasi in stomac,o dorinta de aface sex de te face sa te urci pe pereti, placere, te inferbinti, tremuri, etc.totul depinde de persoana!

| TreiSurori a răspuns:

1. te gandesti numai la sex
2. esti uda acolo jos
3. ai chef de prostii

simplu.

| Mangafa a răspuns (pentru TreiSurori):

Asa ceva?laughing))))

| Keith a răspuns:

A fii excitata(orgasm). Orgasmul il ai in timpul actului sexual adica cand esti in punctul maxim de placere, cand esti excitata la maxim, la fel ca si baietii cand ejaculeaza.Nu se poate exprima in cuvinte placerea, pe aia o simti pur si simplu, nu exista manual de instructiuni.Bafta!

| hotdesire a răspuns:

Cand ai piersicuta umeda si ai chef de sex

| Terente20 a răspuns:

Aproape m-a facut sa plang intrebarea ta.

| PrESeUS a răspuns:

Faci pe nebuna! Si vrei prostii+))

| Ana0Maria a răspuns:

A te excita: Substanță care stimulează capacitatea funcțională a organismului; ceea ce provoacă o excitație. Adica multa placere.

Si cum simti? Pai te simti tu bine, iar "jos, te uzi"

| VreauSaRad a răspuns:

Te uzi, tremuri, vrei sa faci chestii care nu le-ai face normal!

| BabyThisIsMe a răspuns:

Pai daca esti fata.te uzi, daca esti baiat pur si simplu.te manaca, simti ca vinehee hee lol

| alexandra932323 a răspuns:

Pai la inceput ti se face foarte, foarte cald, si transpiri peste tot. dupa care incepi sa simti o mancarime dupa urechea stanga, ca o vibratie, un fior. Ti se face frig si pielea de gaina, iar ochiul tau drept va incepe sa se zbata. In acel moment, nu poti face altceva decat sa astepti un sentiment de flatulatie, moment in care te rosesti la fata si ti se face iarasi cald. Procesul se repeta de cateva ori intr-un interval foarte scurt, finalizat cu mictionarea exploziva

| Madyyk_Nicoletta_1933 a răspuns:

Cand te mananca p'''a laughing

| dolphin a răspuns:

Baga-ti un deget sau un vibrator sa vezi ce te exciti sau vin eu daca vrei

| mug a răspuns:

Te simti bine cum altfel!

Întrebări similare