Păi... dacă se tot interesează de tine, te salută se uită înseamnă că mai ţine la tine.
FantaSZy.
Asta nu este nimic ca te saluta pe messenger si ca te intreaba ce faci si chestii din astea si afara doar te saluta si atat poate ca baiatul e mai rusinos asa cred mai timid. Cel mai bine lasa timpu sa curga si iti vei da seama in timp. Bafta
In primul rand din cauza caruia numai sunteti impreuna?
Si daca are prietena nu-ti face sperante, poate el doar vrea sa fiti amici. Ca sa-ti dai seama daca tine la tine sau nu fi indiferenta cu el ca daca tu ii acorzi atentie el o sa creada ca inca ti la el.Si nu e bine pentru ca el o sa profite de asta si tu o sa suferi.Credeam e un fapt studiat eu am trecut prin asta, si am fost indiferenta si normal ca l-a durut asta si a vrut sa fie cu mine s-a despartit de aceea dar din pacate pentru el eu nu am vrut pentru ca daca nu ma apreciat pana acum numai aveam ce sa-i fac
Daca baiatul ala te abordeaza mereu pe mess este evident ca mai tine la tine. insa nu iti pot spune in ce masura. asta poti sa afli discutand cu el un timp mai indelungat
Hmmm... evita l 1 saptamana si vb dupa dar tine minte nu i spune nimic sa banuie ca l plci foarte mult si tot timpul sa fie cineva in preasma lui, dai senzatia ca vrei sa i vb si in ultimu moment nu l baga in seama si pleaca...
Da-l incolo de figurant. Nu v-ati despartit de mult si el si-a gasit alta prietena. Nu te mai lungi la discutii cu el, dincolo de salut nu mai este loc de altceva!
Nu eu cred ca incearca sa fiti amici si atata tot... e un tip politikos...si u esti singura care isi poate da seama daca mai simte ceva pentru u si asta o vei afla ca trecerea timpului