| Betty1010 a întrebat:

Cum imi dau seama daca fostul meu prieten mai vrea as aiba o relatie cu mine? Multumesc.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vezi tu daca se mai da la tine atunci vrea.

| CoquineNoire a răspuns:

Te cauta, te suna etc. nu-l intreba ca pici de proasta.
punct.

| Marynna a răspuns:

Pai daca te suna,se poarta mai frumos cu tine, flirteaza cu tine, te invita in oras thinking

| chelie91ptm a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el mai aprins, incearca sa il prinzi daca inca mai simte ceva pentru tine. Dao putin cu el in vrajeli. big grin

| mogosan96 a răspuns:

Simplu il intrebi:"vrei sa mai stai cu mine?" sau il studiezi o saptamana, cum se uita la tine, cum iti vorbeste si asa iti poti da seama.

| Betty1010 explică:

Mai imi da mesaje la1 zi 2 ma intreaba ce fac, ce mai zic, daca ies si maine pe afara ca sa mai vb ca nu am mai vb de mult, si eu ieseam de obicei cu prietenele mele dar el nu a venit probabil ca a avut treaba ca el este harnic asa il stiu si l-am vazut...am stat cu el vara trecuta, nu stia cum sa vorbim facea pe dracu' in 4 sa faca rost de id meu si alea alea odata l-am intrebat eu ceva pe mess si de atunci am inceput sa vb mai mult mi-a sps ca vroia sa vb de mult cu mine si am inceput sa vorbim intr-o seara mi-a sps ca daca vreau sa fiu domnisoara de onoare pentru ca parintii lui erau nasi, am fost cu el, apoi mi-a sps daca vreau sa stau cu el...si parintii lui ma plac ffff mult,chiar tatal lui i-a spus tatalui meu ca le pare f raw ca ne-am despartit si tot asa, acum a venit in vacanta si am vazut ca ma baga iar in seama si tot asa, MA GANDESC SA NU FIE CEVA LA VRAJEALAthinking