Buna! Vezi si tu daca iti da atentie, daac te cauta si el pe tine, nu doar tu pe el, daca are el initiativa de a te invita sa mergeti undeva, de a te suna, de aintra el primul cu tine in vorba pe mess cand sunteti amandoi online, de a-ti trimite mesaje, de a-ti da likeuri pe facebook la poze, al linkuri etc. Apoi, observa cum se poarta cu tine, daca cedeaza vreodata primul cand aveti o mica neintelegeresau discutie in contraduictoriu, daac iti cere scuze cand te supara cu ceva, daca iti vorbeste frumos, nu te jogneste, te complimenteaza etc, daca e dulce cu tine, te pupa, te tine de mana in timp ce va plimbati, iti zambeste dulce cand vorbeste cu tine, daca il intereseaza persoana ta, ce faci, ce planuri ai, ce preferinte ai tu etc, daca retine detalii din ce ii povestetsti tu despre tine, daca iti face mici astentii sau incearca sa te surprinda cu ceva etc
Nu are cum sa te iubeasca intr-un timp asa scurt. Poate doar sa se indragosteasca. Dragostea lui s-ar vedea din faptul ca te cauta, iti da atentie(mesaje, te suna etc), vrea sa te vada cat mai des, iti vorbeste frumos, nu cauta motive de cearta, vrea sa te prezinte parintilor lui(asta ar insemna ca vrea o relatie de viitor cu tine), iti face complimente cand va intalniti(iti spune ca esti frumoasa, ca iti sta bine imbracata nu stiu cum), da dovada ca te respecta, ca are incredere in tine. Cam astea ar fi semnele ca e foarte indragostit si ca ar putea ajunge sa te iubeasca foarte mult in asa fel incat intr-un final sa te ceara in casatorie! Eu am mers pana la final. Succes, te pup!
Suntem departe de varsta casatoriei
Inteleg, dar eu am dus povestea pana la capat. Cand un baiat ajunge sa iubeasca o fata cu toate puterile lui, pana la urma o cere in casatorie nu?
Da. Pai sa-ti raspund asa putin la semnele date de tine:
1. nu are credit, dar ma cauta pe mess
2. ma intreaba mereu daca ies afara
3. uneori mai face anumite glume proaste. Dar isi cere scuze daca vede a ma deranjeaza
4. Deocamdata nu m-a prezentat. Marog, cred ca este inca deveme
5. Mai rar imi face
6. nu prea are incredere in mine. A inceput sa si-o mai formeze, dar nu destul
Cam asta.
De 2 saptamani... nu ai ce semne sau ce iubire reala sa fie. Trebuie sa intelegi ca intre voi nu este decat atractie si nu iubire si indiferent ce crezi tu, te inseli. Vei creste peste 4-10 ani si vei intelege ce este iubirea cu adevarat. O sa te insele, o sa-l inseli, o sa mai cunosti zeci de tipi si apoi poate o sa vezi cum sta treaba.
Cel mai simplu de a intelege asta este sa intrebi un prieten de al sau crede-ma ca daca s-a indragostit in tine, atunci cel putin s-a schimbat comportamentul sau, Sau pur si simplu ia marturisit deja tot, prietenului sau
Dar daca asta nu o sa te ajute, atunci incearca sa iti dai seama dupa reactia lui la diferite actiuni ale tale, cum ar fi :
- Nu ii raspunde la telefon, net, mesaje, etc...( Nu mult timp doar citeva ore sau chiar o zii, si o sa vezi daca o sa te caute sau nu, daca s-a indragostit in tine cu adevarat crede-ma ca el o sa caute orice secunda sa fie cu tine sau pur si simplu sa vorbeasca cu tine )
- intreba-l ce simte pentru tine?
( Uita de mindrie si restul lucrurilor, pur si simplu intreaba-l acest lucru, si mai intreaba-l daca vrea ca realtia voastra sa fie de lunga durata, sau nu )
Sper ca te-am ajutat
Prietenul sau zice ca tine la mine; daca nu-i raspund cam sa zic in 2 minute, devine agitat si da multe buzzuri, multe mesaje cu "esti" si din astea.
Nu te astepta sa te iubeasca in doar 2 sapt. Se poate sa te iubeasca, dar asta doar daca tanjea dupa tine de ceva timp inainte sa fiti impreuna. Altfel, sa nu te astepti. Dar semnul cel mai potrivit prin care iti poate demonstra ca te iubeste este faptul ca iti sare in ajutorul indiferent de circumstante.
Suntem de 9 ani impreuna si pe timp ce trece se raceste fata de mine.cum pot sa-mi dau seama daca ma mai iubeste
Eliza_Antonela_1996 întreabă: