| alllllllllllllll a întrebat:

Cum imi dau seama daca iubitul meu mai simte ceva pentru mine? dupa ce i-am gresit fiind geloasa

Răspuns Câştigător
| AndraEatsyourBrain a răspuns:

Pai nu cred ca ar trebui sa fie suparat ca esti geloasa,deoarece gelozia e un lucru mai dragut prin care arati persoanei iubitei ca o iubesti si te intereseaza ce face. Eu cred ca te iubeste la fel sau mai mult ca inainte doar ca acum e cam suparat pe 'gelozia' ta. Vorbeste cu el deschis, fara teama si sigur o sa rezolvi tot, asa mi se intampla si mie si stau calma, chiar daca nu arata asta, te iubeste stii cum sunt uni baieti nu prea arata ce simt dar totusi iubesc si nu cumva sa faci prostia sa te desparti de el pentru ca nu e bine. Sper ca ti-am fost de folos. daca apar nelamuriri sau alte intrebari eu sunt aici :* Funda>?

3 răspunsuri:
| OnlineZ a răspuns:

I-ai gresit fiind geloasa? Cum sa gresesti, asa ceva e normal intr-o relatie laughingDar sigur ca nu trebuie sa exageerezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai greşit fiind geloasă. Sentimentul ăsta e natural, însă e foarte important să poţi controla acea gelozie.Sentimentele pe care le simte prietenul tău pentru tine nu pot dispărea aşa, într-o clipită. Vorbiţi deschis şi gândeşte-te la toate momentele în care ţi-a dovedit că te iubeşte şi că nu are nevoie de altcineva.
Trage un semn de alarmă doar dacă e cazul şi simţi că ceva nu merge bine, că scârţâie.

O seară plăcută îţi doresc şi succes!

| DoKyRo a răspuns:

E simplu. incearca sa'l faci gelos si dupa reactia lui vei stii totul. daca se supara, te iubeste daca zice ca nu'i pasa sa nu-l crezi. doar daca iti da ign e pericolbig grin