Poate să te iubeasca dar puţin probabil să te şi respecte. Oricum, depinde şi de felul tău de a fi. Ce preferi? Să fi fericită trăind în minciună sau nefericită ştiind adevărul?
Daca sunt minciuni "nevinovate"- pentru a te necaji sau proteja de ceva, este chiar asta un semn ca te iubeste... Daca insa sunt altfel de minciuni, renunta la el(ea): nu te iubeste!
Pai testeazal ...vezi cat de mult tine el le atine... ce ar face el pentru tine daca te iubesct asa cum sustine ...si daca trece testele tale atunci e sigur ca te iubesct cuadevarat
Punel la incercare, prefate bolnava si vezi reactia lui, daca este ingrijorat e o dovada de iubire.inventeaza o problema grava legata de bani si vezi daca se agita cat de cat sa te ajute cu bani si multe altele, inventeaza chesti din astea si atunci iti dai seama daca te iubeste
Vreau sa spun ceva, nu ne-am vazut fata-n fata, ne-am cunoscut doar pe mess si ne-am indragostit, el zice ca ma iubeste are mult, dar am indoieli in privinta asta. Ma minte sau nu? Vreau sa-l testez dar care ar fi cuvintele potrivite...va rog ajutati-ma! Vreau sa stiu asta, e important pentru mine, nu vreau sa fiu mintita, sa batajocoreasca de mine etc. Va multumim, astept rasp de la voi.
Mysteryossa întreabă: